Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κόλαφος ο Μεγακλής Βιντιάδης: «Δε τη βλέπω τη Ρούλα Κορομηλά επειδή...»

Η τοποθέτηση του σκηνοθέτη για την παρουσιάστρια

17 Μαΐου 2023 20:13
Κόλαφος ο Μεγακλής Βιντιάδης: «Δε τη βλέπω τη Ρούλα Κορομηλά επειδή...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μεγακλής Βιντιάδης είχε διάθεση να σχολιάσει... τους πάντες στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα», αναφερόμενος σε πρόσωπα της επικαιρότητας και αφήνοντας «αιχμές» για την αξιοποίηση της Ρούλας Κορομηλά, με την παρουσιάστρια τελευταία να βρίσκεται σε άβολη θέση εξαιτίας μιας φωτογραφίας.

Ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον χωρισμό από την πρώην σύντροφό του, την τραγουδίστρια Πωλίνα.

Η Κορομηλά και ο χωρισμός με την Πωλίνα

«Τη Ρούλα Κορομηλά δεν τη βλέπω. Δεν έχω αντίρρηση που επέστρεψε, καλά έκανε. Εγώ όμως θα την έβλεπα σε ένα έξυπνο talk-show. Η Βίκυ Καγιά είναι μία όμορφη και έξυπνη κοπέλα. Αποχωρώντας από το Star, δεν ξέρω ποιος γλίτωσε από ποιον. Η Βίκυ από το Star η το Star από τη Βίκυ;», πρόσθεσε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Τέλος, σχετικά με τον χωρισμό του από την Πωλίνα και την εγκυμοσύνη της από έναν άλλο άνδρα, ο Μεγακλής Βιντιάδης ανέφερε: «Έχω απιστήσει πολλές φορές, τη θεωρώ, την απιστία, μέρος της ζωής μας. Είμαι εξαιρετικά καλός φίλος με όλες τις πρώην σχέσεις μου. Με την Πωλίνα ήταν πανεύκολος χωρισμός. Μάλιστα, της το συγχώρησα όταν έμεινε έγκυος από άλλον, δεν ήταν δικό μου το παιδί. Μου το είχε πει τους πρώτους μήνες κι εγώ χάρηκα. Το παιδί πολλές φορές το πρόσεχα εγώ».

Δεν θα είχε κάνει αυτή την καριέρα ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Το άγνωστο παρασκήνιο με τη Ρούλα Κορομηλά που δεν ήξερε κανείς

Μπορεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος να έχει μια πολύχρονη καριέρα στην τηλεόραση, ωστόσο λίγο έλειψε να μην τα καταφέρει. Ο λόγος ήταν ένα άγνωστο παρασκήνιο με τη Ρούλα Κορομηλά που δεν ήξερε κανείς.

Και όμως, ο παρουσιαστής δεν ήταν η πρώτη σκέψη της παραγωγού Βίκυς Λάσκαρη για το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».

Η ίδια ήταν παραγωγός της αντίστοιχης εκπομπής που έκανε η Σεμίνα Διγενή στην ΕΡΤ πριν από χρόνια. Όταν η Σεμίνα έφυγε για τον Alpha ο Τζώνη Καλημέρης της ζήτησε να καλύψουν το κενό με μια μουσική εκπομπή. Για πολλές μέρες έσβηνε κι έγραφε ονόματα σε μια ατζέντα.

Ποιοι ήταν οι επικρατέστεροι;

Ρούλα Κορομηλά και Σπύρος Παπαδόπουλος

Και όμως, το όνομα της Ρούλας Κορομηλά είχε πέσει πρώτο στο τραπέζι. Επίσης, σκέφτηκε και την Έλενα Ακρίτα για ένα αντίστοιχο Αλάτι και Πιπέρι, σε σύγχρονη εκδοχή.

«Σημείωνα ηθοποιούς, παρουσιαστές. Ξαφνικά μου ήρθε φλασιά. Δεν τον γνώριζα τον Σπύρο προσωπικά. Θυμήθηκα μια συνέντευξη του που έλεγε πόσο αγαπάει το ελληνικό τραγούδι Είναι απίστευτος, έχει τρομερές γνώσεις. Τελικά, δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλος από τον Σπύρο γι’ αυτήν τη θέση. Είμαστε μαζί τόσα χρόνια. Λέμε συχνά για πλάκα ότι αν είχαμε παιδί τώρα θα πήγαινε στο Γυμνάσιο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share