Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Παντελής Τουτουντζής: Αυτός είναι ο επί 17 χρόνια σύντροφός του με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδάκια

Δείτε τον επί 17 χρόνια σύντροφο του Παντελή Τουτουντζή

16 Μαΐου 2023 13:33
Παντελής Τουτουντζής: Αυτός είναι ο επί 17 χρόνια σύντροφός του με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδάκια
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ο Παντελής Τουτουντζής είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους makeup artists, ο οποίος συνεργάζεται με τις πιο γνωστές Ελληνίδες celebrities, όπως την Ελένη Φουρέιρα και την Δούκισσα Νομικού.

Εκτός όμως από ένας επιτυχημένος makeup artist, ο ίδιος είναι και ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης αφού με τον σύντροφο του έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τον σύντροφό του Παντελή Τουτουντζή με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο υπέροχα παιδάκια, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

Παντελής Τουτουντζής: Ο επί 17 χρόνια σύντροφός του και τα παιδιά του

Ο Παντελής Τουτουντζής εδώ και περίπου 17 χρόνια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του συντρόφου του, ο οποίος είναι γιατρός και μαζί έχουν αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας δύο υπέροχα παιδάκια.

Μάλιστα ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός στα social media και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητα του και τις δραστηριότητες που απολαμβάνει με την κόρη και τον γιο του.

Σε συνεντεύξεις του, ο Παντελής Τουτουντζής έχει μιλήσει για τον σύντροφο του αλλά και για την απόφαση τους να κάνουν οικογένεια μέσω παρένθετης μητέρας.

«Ερωτεύομαι έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο κι είμαστε 16 χρόνια μαζί από παιδιά. Γιατρός εκείνος κι εγώ καλλιτέχνης. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι ονειρευτήκαμε από την αρχή τη ζωή μας. Από παιδί έλεγα τι έχω ανάγκη κι ήταν η οικογένειά μου, ο πυρήνας μου. Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου. Το συζητήσαμε να κάνουμε οικογένεια και μου είπε δεν γίνεται εδώ και πρέπει να πάμε μέσω ευρωπαϊκού δικαίου.

Απευθυνθήκαμε στο φύλακα άγγελό μας, έγινε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα δύο αγγελούδια μας. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός φυσικής αποκατάστασης. Κάθε φορά που βλέπω με πόσο πόνο ασχολείται για να σηκωθεί ένα παιδάκι έστω για τρία δευτερόλεπτα από την καρέκλα… Δεν μπορώ, μουδιάζω. Όταν ξεκίνησα αυτό το όνειρο, απευθυνθήκαμε σε πάρα πολλούς ψυχιάτρους, μέχρι Γαλλία φτάσαμε. Όταν βεβαιωθήκαμε επιστημονικά ότι δεν θα έχει καμία αρνητική επίπτωση στα παιδιά, προχωρήσαμε. Κάθε άνθρωπος που γεννιέται είναι μοναδικός. Οι γονείς πρέπει να κρατάνε μια αγκαλιά τα παιδιά που να είναι έτοιμη να ανοίξει για να τα αφήσει να φύγουν. Δεν λέμε ποτέ ψέμα στα παιδιά μας. “Εγώ έχω δυο μπαμπάδες” λέει ο γιος μας στα πάρτι. Θα παλέψουμε με εξωγενείς παράγοντες, είμαστε έτοιμοι, έχουμε θωρακιστεί. Αλλά κοίτα το κοντράστ, κοίτα πόσο ευτυχισμένο είναι το παιδί, γιατί να του τη χαλάσουμε;», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show».

Όσο για τα παιδιά του στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία, ο Παντελής Τουτουντζής έχει εξομολογηθεί: « Ο μεγάλος είναι τεσσάρων και η μικρούλα μας είναι δύο. Το αγοράκι είναι πιο ζόρικο. Είναι πιο παρορμητικός, πιο ζωηρός, πιο άτακτος αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το φύλο, αλλά και με τον χαρακτήρα. Είναι τοξότης το αγόρι, παρθένος η μικρούλα.

Είμαι τέτοιος μπαμπάς – είμαστε βασικά – που θέλουμε όλον τον ελεύθερο χρόνο να τον περνάμε με τα παιδιά. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο, πιο δυνατό, πιο ευχάριστο. Μόλις ήρθε στη ζωή μας ο γιος μας, σταμάτησα δεξιά το αμάξι, γιατί για μερικές ημέρες ήταν στη θερμοκοιτίδα, πήρα τους γονείς μου τηλέφωνο και τους λέω "είμαι γονιός πια δεν είμαι παιδί».

Δείτε παρακάτω τον σύντροφο του Παντελή Τουτουντζή:

Παντελής Τουτουντζής: Αυτός είναι ο επί 17 χρόνια σύντροφός του με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδάκια

Παντελής Τουτουντζής: Αυτός είναι ο επί 17 χρόνια σύντροφός του με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδάκια

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share