Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ώρες αγωνίας για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη - Άμεσα στο νοσοκομείο η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη

Ο... προσωπικός της ήρωας ήταν στο πλευρό της

16 Μαΐου 2023 10:00
Ώρες αγωνίας για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη - Άμεσα στο νοσοκομείο η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη προκάλεσε ανησυχία, καθώς διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μιλώντας για τις δύσκολες ώρες, που πέρασε με την υγεία της, κι έχοντας στο πλάι το γιο της.

Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από το κρεβάτι του νοσοκομείου, τη στιγμή που ο ηθοποιός... μπλεκόταν σε επεισόδια, έγραψε: «Με βλέπω και με απαθανατίζω πρώτη φορά μετά από τρεις μέρες που ήμουν «απέναντι» και τη γλίτωσα στο «και πέντε». Αυτό πόνεσε πολύ! Η ζωή άλλωστε δεν είναι δίκαιη. Υγεία σε όλους».

Στο πλευρό της ο Μιχαλάκης

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη με δεύτερη ανάρτηση κρατώντας το χέρι του γιου της έγραψε: «Αγάπη μου, Μιχάλη μου, εσένα περίμενα αγόρι μου για τη γιορτή της μητέρας……Να σου κρατήσω σφιχτά το χέρι και να σου θυμίσω πως Θα Σ’αγαπάω ότι κι αν Γίνει!!! Ναι, το αγαπημένο μας βιβλίο, αυτό που διαβάζαμε όταν ήσουν μικρούλης κάθε βράδυ ακριβώς πριν κοιμηθείς!!!! Που κάθε φορά που το διάβαζα, ένιωθα την ίδια συγκίνηση…..

“Θα σ’ αγαπώ ό,τι κι αν γίνει”. Ο μικρός ήταν πολύ κακόκεφος. Κλείστηκε στο δωμάτιο κι άρχισε να στριφογυρίζει κι όλα τα πράγματα ν΄ αναποδογυρίζει», έγραψε, μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Παντρεμένος ο Βασίλης Μπισμπίκης εν μέσω... του θρυλικού έρωτα με την Δέσποινα Βανδή - Αποκάλυψη "σεισμός" από τον Νίκο Αποστολόπουλο

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή, με το ζευγάρι να απολαμβάνει ανοιχτά τη σχέση του χωρίς να κρύβεται. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρενέ Σαραντινού στην εφημερίδα On Time, ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη!

Παντρεμένος ο Βασίλης Μπισμπίκης εν μέσω... του θρυλικού έρωτα με την Δέσποινα Βανδή

Ο σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος διατηρεί φιλική σχέση με την πρώην σύζυγο του ηθοποιού, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ.

«Γνωρίζω ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Κωνσταντίνα δεν έχουν πάρει διαζύγιο. Αν υπάρχει τέτοιο πάθος ζήσε το κρυφά, δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεται κανείς. Αυτή είναι η γνώμη μου για τη σχέση της Βανδή με τον Μπισμπίκη. Η Κωνσταντίνα είναι ένα καλό, ευχάριστο και χαρούμενο παιδί. Με τον Βασίλη παντρεύτηκαν από πολύ μεγάλο έρωτα, είναι μια κούκλα, ζωντανός και με μεγάλη ενέργεια άνθρωπος. Όταν έχεις ένα δεκάχρονο αγόρι πιστεύω ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου, απέναντι στο παιδί, απέναντι στη γυναίκα που είχες» τονίζει ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Θα πρέπει να ήταν πολύ καψούρης για να το κάνει αυτό, πρέπει να μην ξέρεις που πατάς και πού βρίσκεσαι για να είσαι τόσο εξωστρεφής στον έρωτα. Πρέπει να είσαι διακριτικός, τα εν οίκω μη εν δήμω. Όταν δεν έχει λήξει μια κατάσταση, δεν κάνεις τόσο προβεβλημένες κινήσεις. Κρεμάς μια ιστορία στα «μανταλάκια», όταν πια έχει λήξει, έχεις πάρει διαζύγιο κι έχει το παιδί σου απόλυτη συνείδηση της κατάστασης γιατί υπάρχουν το σχολείο, οι συμμαθητές, το bullying… Είναι περίεργα σήμερα.

Διαζύγιο δεν έχουν πάρει εδώ και ενάμιση χρόνο που δεν είναι μαζί. Πιστεύω να πάρουν διαζύγιο κάποια στιγμή. Οι σχέσεις τους είναι οκ, δεν είναι κακές. Κάθε Σαββατοκύριακο το παιδί το έχει ο πατέρας του. Η Κωνσταντίνα δεν έχει προχωρήσει τη ζωή της με άλλη σχέση, ασχολείται με το παιδί της και το μαγαζί της, τίποτε άλλο. Πηγαίνει κάθε μέρα στο μαγαζί της, έχει το παιδί της στα καλύτερα κολλέγια, στα σπορ είναι εξαιρετική μητέρα» αποκαλύπτει ο σχεδιαστής μόδας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share