Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγικές ώρες για την Μαρία Αναστασοπούλου - Θύμα κλοπής η παρουσιάστρια

Η ανάρτηση που σόκαρε τους ακόλουθούς της

15 Μαΐου 2023 18:26
Τραγικές ώρες για την Μαρία Αναστασοπούλου - Θύμα κλοπής η παρουσιάστρια
Από Κυριάκος Μελλίδης

Με ανάρτηση στα social media η Μαρία Αναστασοπούλου ενημέρωσε πως έπεσε θύμα κλοπής.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του «Καλημέρα Ελλάδα» γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους πως της έκλεψαν το κινητό της τηλέφωνο στην περιοχή της Κηφισιάς, κατά την πρωινή της έξοδο.

– Γεια σας, επειδή μου έκλεψαν το κινητό μου, μπορείτε να μου κλειδώσετε το web – banking;

– Λυπάμαι, όχι. Πρέπει να με καλέσετε από το κλεμμένο σας γιατί αυτό έχουμε καταγεγραμμένο στην τράπεζα.

– Ευχαριστώ πολύ.

– Γεια σας.

Ανάρτηση Μαρίας Αναστασοπούλου
Ανάρτηση Μαρίας Αναστασοπούλου

Εκτός «Καλημέρα Ελλάδα» η Μαρία Αναστασοπούλου; Η απόφαση του ΑΝΤ1 για το τηλεοπτικό της μέλλον

Πολλά έχουν ακουστεί μέχρι τώρα για την Μαρία Αναστασοπούλου και το τηλεοπτικό της μέλλον, καθώς ο Γιώργος Παπαδάκης είχε αφήσει να εννοηθεί πως σκοπεύει να βρεθεί πίσω από τις κάμερες πια, παραχωρώντας της την θέση του.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ακόμα και έτσι την επόμενη σεζόν θα την δούμε ξανά δίπλα στο πλευρό του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στο Καλημέρα Ελλάδα. Αυτό επιβεβαιώνει η εφημερίδα RealLife, η οποία ωστόσο κάνει λόγο και για ένα καινούριο βήμα της παρουσιάστριας.

Το νέο τηλεοπτικό βήμα της Μαρίας Αναστασοπούλου

Πιο συγκεκριμένα, πέρα από την πρωινή ζώνη, το κανάλι σκοπεύει να την δοκιμάσει και στην βραδινή, σε μία νέα εκπομπή η οποία θα περιλαμβάνει μεγάλα θέματα της επικαιρότητας από το δικαστικό, το αστυνομικό και το πολιτικό ρεπορτάζ. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως δίπλα της θα βρίσκεται άλλος ένας Παπαδάκης και ειδικότερα ο Αντώνης, ενώ παράλληλα αναζητούνται κι άλλοι συνεργάτες για να συμπληρώσουν την ομάδα τους.

Η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί λίγο μετά τις εκλογές και μέχρι αυτή την ώρα η επικρατέστερη ημέρα μετάδοσης φαίνεται να είναι η Παρασκευή και η ώρα έναρξης θα είναι γύρω στις 23:00, κάτι που σημαίνει πως η ίδια θα βρεθεί απέναντι στην Αγγελική Νικολούλη στο Mega και στο Φως στο Τούνελ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share