Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης - Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι

Χάδια και αγκαλιές μπροστά στο φάκο

12 Μαΐου 2023 17:24
Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης - Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, με τους δύο να έχουν μια φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια, την οποία καμαρώνουν και μιλούν για αυτή, όπου σταθούν και όπου βρεθούν!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: «Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Βασίλη Σπανούλη: «H Ολυμπία Χοψονίδου θυσίασε τα καλύτερά της χρόνια για...»

Το σπίτι τους είναι γεμάτο από τα 6 παιδιά, που έχουν φέρει στον κόσμο με τις προκλήσεις της πολυμελούς οικογένειας τους να είναι ομολογουμένως πολλές!

Η τρυφερή ανάρτηση του Βασίλη Σπανούλη για τη γιορτή της Ολυμπίας Χοψονίδου

Το ζευγάρι παρά τα οικογενειακά βάρη βρίσκει τον τρόπο να περνάει και πιο προσωπικό χρόνο, με τα μπουζούκια και τις βραδινές εξόδους να αποτελούν αγαπημένη τους συνήθεια! Την Πέμπτη 11/5 μάλιστα ο πρώην μπασκετμπολίστας έκανε μία δημοσίευση στο instagram για τη γιορτή της καλής του, από έξοδό τους γράφοντας: «Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου καρδιά μου»!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης - Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι

Η αθλήτρια που ήταν αρραβωνιασμένος ο Σπανούλης πριν την Ολυμπία

Από το 2007 ο Σπανούλης είναι ζευγάρι με το πρώην μοντέλο και Σταρ Ελλάς 2006 και μάλιστα οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 24 Ιουνίου 2011 με θρησκευτικό γάμο ενώ ήδη από το 2009 ήταν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο.

Από τα 26 του ο πρώην μπασκετμπολίστας είναι με την Ολυμπία και μάλιστα το ζευγάρι γνωρίστηκε, όταν εκείνος ήταν αρραβωνιασμένος και πήγαινε για γάμο.

Βέβαια, φαίνεται πως ο κεραυνοβόλος έρωτας του άλλαξε τα σχέδια. Μπορεί να μην έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά για την πρώην σύντροφό του, ωστόσο ξέρουμε πως είναι μια αθλήτρια που ζούσε στην Λάρισα και αποτελούσε τον παιδικό - εφηβικό έρωτα του.

Μάλιστα, ο Βασίλης Σπανούλης είχε εξομολογηθεί παλαιότερα σε μια συνέντευξή του: «Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου. Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share