Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Ρώτα: «Μόνο εγώ έμεινα» - "Ραγίζει" καρδιές η κόρη του Στάθη Ψάλτη (Video)

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ζούσε στο Γηροκομείο Αθηνών καθώς αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα

12 Μαΐου 2023 14:33
Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Ρώτα: «Μόνο εγώ έμεινα» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο Γιάννη Ρώτα. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα στα 80 του χρόνια. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ζούσε στο Γηροκομείο Αθηνών καθώς αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

«Μόνο εγώ έμεινα» - "Ραγίζει" καρδιές η κόρη του Στάθη Ψάλτη αντίο του Γιάννη Ρώτα

Ανάμεσα στα πρόσωπα που είπαν το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό ήταν η ανιψιά του Μαρία Ψάλτη, ο Χρήστος Φωτίδης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Βενετσάνος και ο Βασίλης Καμίτσης.

«Θα θυμάμαι την παιδική του ψυχή. Ήταν πολύ καλός ο θείος μου. Δυστυχώς έφυγε. Από την οικογένειά μας μόνο εγώ έμεινα. Δεν είχε παιδιά, μόνο εμένα είχε. Είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα μου. Κατέπεσε πολύ γρήγορα από τη στιγμή που έφυγε ο πατέρας μου. Είχε επηρεαστεί γενικά από την απώλεια του πατέρα μου. Ήταν πολύ αγαπημένα αδέλφια. Στήριζε πολύ ο ένας τον άλλον», είπε με συγκίνηση στην εκπομπή «Το Πρωινό» η Μαρία Ψάλτη.

Παράλληλα, ο καλός φίλος της οικογένειας και συνάδελφος, Χρήστος Φωτίδης μίλησε για τη σχέση που είχαν.

«Ήμασταν πολύ δεμένοι. Η οικογένεια τους με αγαπούσε πολύ. Η μάνα του Στάθη με είχε για τρίτο παιδί της. Ο Γιάννης δεν ακολούθησε καλή πορεία τα τελευταία χρόνια. Δεν μάζευε τα ένσημά μου, δεν έβγαλε τη σύνταξή του, ήταν πολύ αμελής σε αυτά. Ευτυχώς το Σωματείο τον έβαλε στο Γηροκομείο Αθηνών.

Όταν έφυγε ο Στάθης ο Γιάννης ήταν χωρίς δουλειά. Ο Γιάννης θεωρήθηκε μέγα ταλέντο όταν βγήκε, όμως δεν έκανε αυτό που φανταζόταν. Θεωρούσε τον εαυτό του αδικημένο που κατέβασε level για να παίζει στις κωμωδίες με τον αδελφό του. Ο Στάθης τον ήθελε κοντά του, του έδινε πάντα ρόλο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share