Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μεγάλος μάγκας ο Μάρκος Σεφερλής: Ξύρισε τα μαλλιά του για να σταθεί σε συνεργάτιδά του που έχει καρκίνο (photo)

Χίλια μπράβο για την κίνησή του!

11 Μαΐου 2023 19:46
Μεγάλος μάγκας ο Μάρκος Σεφερλής: Ξύρισε τα μαλλιά του για να σταθεί σε συνεργάτιδά του που έχει καρκίνο (photo)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ο Μάρκος Σεφερλής προχώρησε σε μια συγκινητική κίνηση για τη συνεργάτιδά του, η οποία πάσχει από καρκίνο.

Ο κωμικός ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για να στηρίξει την make up artist του στην περιπέτεια που ζει με την υγεία της. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Μάρκος Σεφερλής, ποζάρει δίπλα της, ενώ φαίνεται πως έχει ξυρίσει εντελώς το κεφάλι του για να της συμπαρασταθεί.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Αγαπώ το νέο μου look! Αλλά αγαπώ πάάάάάρα πολύ τον άνθρωπο, για τον οποίο το έκανα! Κι όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σ’ αγαπούν πραγματικά, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα! Και να βγεις νικητής!»

Στη συνέχεια, δημοσίευσε κι ένα βίντεο σε story, στο οποίο φαίνονται να τραγουδούν μαζί το «Για πάντα μαζί» του Γιάννη Πάριου, ενώ η μακιγιέζ του του ξυρίζει τα μαλλιά. Πάνω στο βίντεο έγραψε: «Για πάντα μαζί. Για πολλά - πολλά χρόνια ακόμα».

«Καρφί» στον Μάρκο Σεφερλή - «Τον είχαμε καλεσμένο και δεν...»

Καλεσμένοι στην Breakfast@Star είχαν βρεθεί πρόσφατα ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος. Το ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό δίδυμο μίλησαν για την κοινή τους πορεία στα media.

Μεταξύ άλλων οι δημοσιογράφοι ρωτήθηκαν για τον αν υπήρχε καλεσμένος που ενοχλήθηκε με ερωτήσεις τους και οι ίδιοι έδωσαν το όνομα του Μάρκου Σεφερλή. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για το παρασκήνιο με τον Νίκο Μουτσινά.

«Ο Μάρκος Σεφερλής. Κάποιες ερωτήσεις που του είχαν γίνει δεν του άρεσαν αλλά εμείς οφείλαμε ως δημοσιογράφοι να τις κάνουμε. Εμείς κάνουμε τις ερωτήσεις που θα ήθελε να κάνει ο κόσμος. Μπορεί ο καλεσμένος να πει: δεν θέλω να απαντήσω. Ακόμη και φίλοι μας δεν ήθελαν να έρθουν στην εκπομπή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share