Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

«Χείμαρρος» ο Θοδωρής Μαραντίνης: Ανελέητα «καρφιά» για τη Σίσσυ Χρηστίδου - «Πήρε αυτοκίνητο 80.000 ευρώ μετρητά και εγώ...»

«Έως τώρα έχω δώσει 173.568 ευρώ διατροφή...»

10 Μαΐου 2023 13:00
«Χείμαρρος» ο Θοδωρής Μαραντίνης: Ανελέητα «καρφιά» για τη Σίσσυ Χρηστίδου - «Πήρε αυτοκίνητο 80.000 ευρώ μετρητά και εγώ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόντρα δίχως τέλος φαίνεται πως υπάρχει ακόμα ανάμεσα στο Θοδωρή Μαραντίνη και τη Σίσσυ Χρηστίδου. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν «χείμαρρος», μιλώντας για την πρώην γυναίκα του στο Γιώργο Λιάγκα. Μάλιστα, πέταξε ανελέητη «καρφιά» εναντίον της, αποκαλύπτοντας πως πήρε αυτοκίνητο 80.000 μετρητά!

«Δεν θυμάμαι πόσα δικαστήρια έχουν γίνει. Είναι περίεργο πώς 6 μήνες μετά από το τελευταίο δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια, μια απόφαση που βρίσκεται στα χέρια τα δικά μου, της Σίσσυς, των δικηγόρων μας και του δικαστή, πώς ξεφυτρώνουν δικαστικά ρεπορτάζ μονόπλευρα. Σημαίνει ότι κάποιος από αυτούς κάτι έχει διαρρεύσει. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε ο Θοδωρής Μαραντίνης για τα παιδιά του.

Η Σίσσυ ζήτησε 6 πράγματα και απορρίφθηκαν και τα 6. Εγώ ζήτησα 2 πράγματα και εγκρίθηκε το ένα. Σε αυτή τη φάση δεν πήρα τη συνεπιμέλεια. Φυσικά και θα ξανακινηθώ νομικά. Εγώ παίρνω τα παιδιά κάθε Κυριακή πρωί και τα παραδίδω Τετάρτη. Δικαιούμαι να έχω λόγο στις αποφάσεις για τα παιδιά και όχι μόνο να πληρώνω. Δεν είμαι ο πατέρας του Σαββατοκύριακου, ούτε επισκέπτης.

Το σχολείο το πληρώνω πλήρως μόνο εγώ από την πρώτη μέρα και πληρώνω και ένα ποσό διατροφής. Ποτέ δεν σταμάτησα να πληρώνω διατροφή. Στη χειρότερη στιγμή μου, η διατροφή που έπαιρνε η μητέρα των παιδιών μου ήταν 1.500 ευρώ. Αυτή τη στιγμή έχω δώσει 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι. Με πληγώνει αφάνταστα να διαβάζω ότι εγώ δεν πληρώνω διατροφή.

Δεν έχω πάρει αυτοκίνητο 80 χιλιάδων ευρώ, έχει πάρει η Σίσσυ αυτοκίνητο 80 χιλιάδων ευρώ μετρητά. Εγώ νοικιάζω ένα αυτοκίνητο leasing με 460 ευρώ το μήνα. Τα παιδιά μου είναι πολύ τυχερά, γιατί με τη μαμά τους κάνουν μια πολυτελή ζωή.

Έχω κάνει προσπάθειες να επικοινωνήσω με την Σίσσυ για να βάλουμε ένα τέλος», είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Τόσο καιρό δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο αλλά αρχίζει να μοιάζει σαν σημάδι αδυναμίας και δεν είναι, είναι σημάδι ήθους. Όσο δύσκολα και να περνούσα έδινε διατροφή. Φυσικά έχω πάρει δανεικά αλλά και δάνειο. Αντί να βρω μια λύση με τη μητέρα των παιδιών μου πήρα δάνειο 30.000 ευρώ και θα δώσω 50.000. Μόλις είδα τις κάμερες έξω από το δικαστήριο είπα να φύγουν και εγγράφως θα αποπληρώσω τις υποχρεώσεις μου στο επόμενο τρίμηνο και να μη κάνουν δικαστήριο μπροστά στις κάμερες γιατί σε λίγο θα είναι στο πανελλήνιο και θα το διαβάσουν τα παιδιά μας.

Και αυτό δεν έγινε δεκτό. Έπρεπε να γυρίσω σπίτι και να πω στο παιδί μου, που το παιδί μου Γιώργο ξέρεις πώς λέγεται; Μαραντίνης. Και ξέρεις τι τίτλος βγήκε εκείνη την ημέρα; “Ο Μαραντίνης φυλακή”. Και έπρεπε να πω στα παιδιά μου πως ο μπαμπάς τους δεν θα μπει φυλακή και να βλέπω τα προσωπάκια τους να παγώνουν.

Δεν είμαι τέλειος, έχω κάνει τα λάθη μου αλλά είμαι εδώ να τα συζητήσουμε. Δίνω διατροφή 180.000 ευρώ, καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος ζει με 600 ευρώ το μήνα; Κι εγώ πρέπει να μπω φυλακή ενώ έχω δώσει τόσα λεφτά. Έχω πολλούς ανθρώπους να εκθέσω με τη συμπεριφορά τους, ανθρώπους που είχα μέσα στο σπίτι μου, τους τάιζα ή τους πλήρωνα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share