Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γύρισεεεεε..... ο Βασίλης Καρράς: Με γυαλιά και μείον 42 κιλά! «Επιστρέφω στη ζωή» - Αγνώριστος ο τραγουδιστής μετά την περιπέτεια υγείας του (Video)

«Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι»

10 Μαΐου 2023 11:06
Γύρισεεεεε..... ο Βασίλης Καρράς: Με γυαλιά και μείον 42 κιλά! «Επιστρέφω στη ζωή» - Αγνώριστος ο τραγουδιστής μετά την περιπέτεια υγείας του (Video)
(EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Βασίλης Καρράς αποφάσισε να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες μετά την περιπέτεια με την υγεία του. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έκανε μια σπάνια εμφάνιση. Με νέο look κια φανερά αδυνατισμένος, έδειχνε ευδιάθετος, ενώ έκανε χιούμορ. Nτυμένος μοντέρνα με γυαλιά οράσεως και μείον 42 κιλά, ο καλλιτέχνης βρέθηκε στην έκθεση γλυπτικής του Χρήστου Χατζηβασιλείου σε γκαλερί της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Βασίλης Καρράς είχε μιλήσει στο Thema People και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στον Βασίλη Τσακίρογλου την πιο παράξενη εμπειρία που είχε στην καριέρα του και είχε πάθει σοκ.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Βασίλη Καρρά

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» την Τετάρτη, προβλήθηκε βίντεο με δηλώσεις ου: «Καιρός δεν ήταν μα με δείτε ξανά;» είπε ο Βασίλης Καρράς στους ρεπόρτερ. Και συνέχισε: «Δε φαίνεται ότι είμαι πάρα πολύ καλά; Είμαι πάρα πολύ καλά». Μάλιστα σε σχετική ερώτηση ο ίδιος είπε: «Οι θαυμαστές μου να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω

Επιστρέφω τη δισκογραφία. Επιστρέφω στη ζωή» δήλωσε με νόημα. Και ο Βασίλης Καρράς συνέχισε: «Ξεκινήσαμε συναυλίες για καλό σκοπό, δώσαμε τα χέρια. Θέλει πολύ στήριξη από τον τοπικό φορέα Θα είναι μια συναυλία προς το τέλος, ένα όμορφο κλείσιμο για την καριέρα μου… Όχι δεν θα είναι η τελευταία συναυλία μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι».

Μάλιστα ο τραγουδιστής σημείωσε πως κατά τη διάρκεια της απουσίας του δεν του έλειψε η αγάπη του κόσμου. «Στον δρόμο με αγκάλιαζαν δείχνοντας την αγάπη τους» είπε ο καλλιτέχνης.

Τέλος σημείωσε πως είναι νωρίς για να επιστρέψει στις νυχτερινές πίστες. Θέλω λίγο χρόνο υπογράμμισε. Και έκλεισε τη κουβέντα λέγοντας πως θα αφιέρωνε στους θαυμαστές του το τραγούδι «Τώρα επιστρέφω!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share