Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Κατερίνα Γερονικολού: «Δυστυχώς από τότε που έχει μπει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στη ζωή μου...»

Τι εξομολογήθηκε για τη σχέση τους;

10 Μαΐου 2023 08:57
Κόλαφος η Κατερίνα Γερονικολού: «Δυστυχώς από τότε που έχει μπει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στη ζωή μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Γερονικολού σε συνέντευξή της πριν καιρό είχε υπάρξει κόλαφος, αναφέροντας ότι δυστυχώς από τότε που έχει μπει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στη ζωή της είναι πολύ προστατευμένη.

Η γνωστή ηθοποιός είχε αναφερθεί στην καριέρα της και πώς άλλαξαν κάποια πράγματα στη δουλειά λόγω της σχέσης της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πήρε διαζύγιο από τη Βάσω Λασκαράκη.

«Δυστυχώς από τότε που έχει μπει ο Γιάννης στη ζωή μου είμαι πραγματικά πολύ προστατευμένη στον χώρο. Και το δυστυχώς το λέω μόνο και μόνο γιατί δεν θα έπρεπε να ήταν έτσι. Θα έπρεπε να ήμουν έτσι κι αλλιώς προστατευμένη.

Είτε έχω σύντροφο δημόσια είτε έχω σύντροφο ιδιωτικά. Η αλήθεια είναι όμως πως ναι, νιώθω πως έχω μια προστασία και μια ομπρέλα που με περικλείει και δεν μπορούν να με πειράξουν», δήλωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Δείτε το βίντεο

«Βόμβα» Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Με την Κατερίνα Γερονικολού τσακωνόμαστε πάρα πολλές φορές γιατί...»

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Μαρτίου ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για την Κατερίνα Γερονικολού και το αν τσακώνονται μεταξύ τους.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε με χιούμορ: «Πάρα πολλές φορές! Τι να κάνω, να το ποστάρω; Φαντάζεσαι;» και συνέχισε για την απώλεια των αποσκευών τους σε πρόσφατο ταξίδι τους στο εξωτερικό: «Κι εγώ δεν το είχα ξαναπάθει. Εγώ το έπαθα στο πιο μακρινό ταξίδι που έκανα στο Μπαλί. Ήμουν δηλαδή εκεί με δύο βρακιά, είναι θέμα».

«Όλα τα πράγματα που είχα, ήταν σημαντικά για μένα. Πάλι καλά που βρέθηκαν στο τέλος και δεν εξαφανίστηκαν. Δεν καταλαβαίνω πώς χάνονται οι βαλίτσες. Είναι δικό τους θέμα…» κατέληξε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Με την ευκαιρία, δείτε ακόμη μία αποκάλυψη του Τσιμιτσέλη για την Κατερίνα Γερονικολού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share