Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με την κόρη της Δέσποινας Βανδή: Όλοι κοιτούσαν αυτό που φόρεσε - Έγινε "θέαμα" η Μελίνα Νικολαΐδη σε γνωστό μαγαζί (photo)

Δεν την γνώρισε κανένας...

8 Μαΐου 2023 20:12
Σούσουρο με την κόρη της Δέσποινας Βανδή: Όλοι κοιτούσαν αυτό που φόρεσε - Έγινε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

H Μελίνα Νικολαΐδη έκανε μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση σε έξοδό της το βράδυ του Σαββάτου. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή λατρεύει τη μόδα και μαγνητίζει τα βλέμματα με κάθε της λουκ.

Η 19χρονη καλλονή, το βράδυ του Σαββάτου, απόλαυσε χαλαρές στιγμές με την παρέα της και όπως ήταν φυσικό εντυπωσίασε με το λουκ της. Η Μελίνα, επέλεξε ένα μίνι φόρεμα με μανίκια σε θαλασσί απόχρωση, με cut out στη μέση, το οποίο το συνδύασε μοναδικά με μαύρα suede μποτάκια. Επίσης, δείτε την εδώ να φοράει το μαύρο μπικίνι της και να αναστατώνει την παραλία!

Μελίνα Νικολαΐδη

Σε ρόλο πατέρα ο Βασίλης Μπισμπίκης: Η φωτογραφία της Μελίνας Νικολαΐδη από την παράστασή του - Μαζί και ο σύντροφός της

Σε ρόλο πατέρα φαίνεται πως βρίσκεται ο Βασίλης Μπισμπίκης, καθώς έχει άριστη σχέση με την κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη. Η 19χρονη κόρη της τραγουδίστριας βρέθηκε στην παράστασή του και ανέβασε φωτογραφία στα social media. Μάλιστα, συνοδεύτηκε από το σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Την παράσταση "Έγκλημα και τιμωρία" του Βασίλη Μπισμπίκη παρακολούθησε η Μελίνα Νικολαΐδη το βράδυ της Παρασκευής (31/3).

Η Μελίνα Νικολαΐδη μοιράστηκε μάλιστα τη στιγμή στα social media κάνοντας tag τον σύντροφο της μητέρας της. Την ίδια ώρα οι φήμες για γάμο του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή πληθαίνουν.

Δείτε το βίντεο

Η Μελίνα Νικολαΐδη στην παράσταση του Βασίλη Μπισμπίκη

"Προξενιό" η γνωριμία της Μελίνας Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη - Η "προξενήτρα" φίλη της Δέσποινας Βανδή που έκανε το "κονέ" στα παιδιά

"Προξενιό" φαίνεται να ήταν η γνωριμία της Μελίνας Νικολαΐδη με τον αγαπημένο της πλέον, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη καθώς μία φίλη της μητέρας της, Δέσποινα Βανδή, έπαιξε το ρόλο της "προξενήτρας" που έκανε το "κονέ" ανάμεσα στα δύο παιδιά.

Ο λόγος για την... Έλλη Κοκκίνου, η οποία μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου της. Παράλληλα, δείτε εδώ την καλλονή πεθερά της Μελίνας Νικολαΐδη και μητέρα του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη σχέση της με τη Δέσποινα Βανδή, ενώ αποκάλυψε πως εκείνη γνώρισε στην τραγουδίστρια τον γυμναστή και σύντροφό της κόρης της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

«Με την Δέσποινα Βανδή είμαστε φίλες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εγώ την έφερα στο γυμναστήριο, εγώ πάω από πέρυσι στον Αλέξανδρο, τώρα της τον γνώρισα και έρχεται και εκείνη», ανέφερε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Στη συνέχεια, η Έλλη Κοκκίνου ρωτήθηκε για την γνωριμία του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με την Μελίνα Νικολαΐδη και απάντησε: «Αυτό δεν θα το σχολιάσω, εγώ μιλάω για τον Αλέξανδρο τον γυμναστή μας. Δεν μπορώ να πω εγώ κάτι. Τα προσωπικά των άλλων δεν τα συζητάμε».

Όσον αφορά στο πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου σημείωσε: «Αν θες να με ρωτήσεις για δικό μου ζεϊμπέκικο, μπορώ, για ζεϊμπέκικα άλλων δεν μπορώ να πω. Για εμένα δεν έχουν χορέψει ζεϊμπέκικο, αλλά έχουν κάνει άλλα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share