Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Μουγγοθόδωρος» ο Νίκος Συρίγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που...» (Video)

Βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα, λόγω των δημοσιευμάτων που αφορούν στην προσωπική του ζωή

8 Μαΐου 2023 19:10
«Μουγγοθόδωρος» ο Νίκος Συρίγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Νίκος Συρίγος βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα, λόγω των δημοσιευμάτων που αφορούν στην προσωπική του ζωή. Όπως έχει γίνει γνωστό, εδώ και λίγο καιρό, ο Νίκος Συρίγος φημολογείται ότι βρίσκεται σε σχέση με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με τους δυο τους να προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους χωρίς να προκαλούν.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν πρόσφατα τον Νίκο Συρίγο με τον ίδιο ωστόσο να αποφεύγει ευγενικά να απαντήσει σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με την προσωπική του ζωή. Παράλληλα, διαβάστε εδώ το μήνυμα της Ελεονώρας Ζουγανέλη 2 μήνες μετά το διαζύγιό της.

«Μουγγοθόδωρος» ο Νίκος Συρίγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που είστε εδώ. Να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ. Είμαι μια χαρά, όλοι είμαστε καλά. Σέβομαι πάρα πολύ τη δουλειά σας, σας αγαπώ πάρα πολύ. Φιλιά πολλά» είπε ο Νίκος Συρίγος.

«Εμείς κάποια θέματα δεν μπορούμε να τα παίξουμε» - Η επική ατάκα της Σίσσυς Χρηστίδου μετά τη φημολογούμενη σχέση του Νίκου Συρίγου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Συζήτηση γύρω από τη φημολογούμενη σχέση ανάμεσα στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Νίκο Συρίγο έγινε όλη την εβδομάδα, με το θέμα ωστόσο να μην ανοίγεται στην εκπομπή που συμμετέχει, «Χαμογέλα και πάλι».

Παρόλα αυτά, η Σίσσυ Χρηστίδου, αναφέρθηκε με έμμεσο τρόπο στο θέμα, με τον Νίκο Συρίγο ωστόσο να μην παίρνει θέση και την αμηχανία να είναι διάχυτη.

Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό που εργάζεται η Ελένη Βουλγαράκη, συνεργάτιδα της εκπομπής για να ρωτήσει για τη σχέση του Νίκου Συρίγου με την τραγουδίστρια, ωστόσο εκείνη δεν απάντησε.

Ο διάλογος ανάμεσα σε Σίσσυ και Ελένη ήταν ο εξής:

Σίσσυ Χρηστίδου: «Εσείς την επόμενη μέρα δεν πήγατε κάτω από το σπίτι της Ελένης στις 7 η ώρα το πρωί;»

Ελένη Βουλγαράκη: «Όχι στο σπίτι. Ήρθαν στο ραδιόφωνο! Μα δεν το ήξερα, να χτενιζόμουν τουλάχιστον».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Γιατί το έπαιξαν, είπες κάτι;».

Ελένη Βουλγαράκη: «Όχι, δεν μιλάω… Άλλο θέμα αυτό!».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Εμείς τα θέματα της εβδομάδας δεν μπορούμε να τα παίξουμε, όπως καταλάβατε, οπότε θα παίξουμε των άλλων».

Η επική ατάκα της Σίσσυς Χρηστίδου μετά τη φημολογούμενη σχέση του Νίκου Συρίγου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share