Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δραματικές στιγμές για την Ελένη Τσολάκη: «Ήταν επιθετικός, μπήκε...»

Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε η αγαπημένη παρουσιάστρια

8 Μαΐου 2023 17:53
Δραματικές στιγμές για την Ελένη Τσολάκη: «Ήταν επιθετικός, μπήκε...»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

H Ελένη Τσολάκη μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη στην εκπομπή Night Out το βράδυ της Πέμπτης στο MEGA και εκεί αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τα δύο ακραία περιστατικά που έζησε στο πρόσφατο παρελθόν από φανατικούς της θαυμαστές.

Παράλληλα, εν μέσω τηλεοπτικών μεταγραφών, η Ελένη Τσολάκη και η παρέα της στο Open Weekend σχολίασαν το τηλεοπτικό μέλλον του Μάρκου Σεφερλή και τους μνηστήρες για το παιχνίδι 5Χ5.

Δραματικές στιγμές για την Ελένη Τσολάκη - Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε η αγαπημένη παρουσιάστρια

Η Ελένη Τσολάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι εμμονικοί σε σημείο αρρώστιας, άρα δεν θεωρώ ότι για αυτό η έναρξη δεν είναι ο θαυμασμός για έναν άνθρωπο. Γιατί όταν υπάρχει φόβος από τον άλλον, σταματάει να υπάρχει θαυμασμός ή μια αγνή πρόθεση για να δείξεις ότι έχεις στο μυαλό σου. Μου έχει συμβεί και μάλιστα δύο φορές, τη μία την είπα και στην εκπομπή φέτος.

Ήταν η πρώτη φορά στον Alpha που κάθε φορά που σχολούσα από τη δουλειά, ένα αυτοκίνητο με περίμενε έξω ακριβώς από το κανάλι και με ακολουθούσε όπου και να πήγαινα, ότι κι αν είχε η μέρα μου. Δηλαδή σε όλες τις δουλειές μου. Όταν άρχισα να το αντιλαμβάνομαι αυτό, κάποια στιγμή που φοβήθηκα πολύ, σταμάτησα στο κέντρο της Αθήνας, κατέβηκε αυτός και ήρθε και μου χτυπούσε με τα χέρια το παρμπρίζ».

«Καταλήξαμε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα και τον αξιωματικό υπηρεσίας που, όταν μπήκαμε και οι δυο μέσα, ο άνθρωπος αυτός έκανε ότι δεν με ξέρει και γύρισε και είπε στον αστυνομικό πως «δεν την ξέρω την κοπέλα, λέει κάποιες τρέλες πρώτη φορά στη ζωή μου την βλέπω». Δεν προχώρησα όμως σε μήνυση ούτε σε οτιδήποτε άλλο γιατί αισθάνθηκα ότι θα συνετιστεί και θα σταματήσει ανάλογες συμπεριφορές». Δυο μέρες όμως μετά ήταν πάλι έξω από το σπίτι μου».

«Και η δεύτερη φορά ήταν, πάλι ήμουν στον Alpha, με έναν άνθρωπο που με ακολουθούσε όπου έπαιζα μουσική αλλά… σε όλη την Ελλάδα! Δηλαδή ήμουν στην Κρήτη και ήταν στην Κρήτη, την άλλη μέρα ήμουν στη Θεσσαλονίκη και ήταν στη Θεσσαλονίκη. Κάποια στιγμή βρέθηκε πάλι μπροστά μου σε μια δουλειά και ήταν λίγο επιθετικός αλλά ήμουν μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά, αν δεν κάνω λάθος, μπήκε εκείνος στη μέση και τον διώξαμε. Ήταν επιθετικός» πρόσθεσε, επίσης, η Ελένη Τσολάκη στη βραδινή εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Μεγάλο Κανάλι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share