Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Χαράς ευαγγέλια» για τον Βασίλη Καρρά - Έσκασε η χαρμόσυνη είδηση για τον τραγουδιστή

Η ανακοίνωση που σκόρπισε χαμόγελα

8 Μαΐου 2023 17:05
«Χαράς ευαγγέλια» για τον Βασίλη Καρρά - Έσκασε η χαρμόσυνη είδηση για τον τραγουδιστή
Από Ανθή Κουρεντζή

O Bασίλης Καρράς είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες ερμηνευτές καθώς όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την καριέρα, που έχει χαράξει και τα πολύ σημαντικά τραγούδια, που έχει ερμηνεύσει έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μύθο γύρω από το όνομά του. Με την ευκαιρία, δείτε το σοκαριστικό σκηνικό που περιέγραψε ο τραγουδιστής.

Πρόσφατα λοιπόν, έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγεία του με τον κόσμο να ταράζεται σχετικά με το τι του συνέβαινε και με το αν θα κατάφερνε να επανέλθει στα καλλιτεχνικά, που και εκείνος τόσο πολύ αγαπάει.

Φωτογραφίες από τη νέα όψη του Βασίλη Καρρά

Εν τέλει, τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ καλά, ο τραγουδιστής έκανε ένα χειρουργείο, που κρίθηκε απαραίτητο από τους γιατρούς και πλέον πιο ανανεωμένος από ποτέ ετοιμάζεται να ανέβει ξανά στη σκηνή. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στο Facebook με τον ίδιο, καθώς την Πέμπτη 5/5 ο τραγουδιστής βρέθηκε με την πρόεδρο του Μ.Α.Ζ.Ι. για τη συναυλία, που ετοιμάζεται και θα τραγουδήσει και ο Καρράς μετά από μήνες αποχής.

«Τα καλύτερα έρχονται!
#2ο_live_concert
#.M.A.Z.I. με τη ΣΟΝΕ
Τιμώντας τον Βασίλη Καρρά!
2000 άτομα επί σκηνής, ορχήστρα, χορωδίες
Γιατί ΜΑΖΙ με τη ΣΟΝΕ μπορούμε τα πάντα!», έγραψε η Αλεξάνδρα Γωγούση στο Facebook.

Άλλος άνθρωπος ο Βασίλης Καρράς - ΦΩΤΟ μαζί με πασίγνωστο Έλληνα Youtuber

Βασίλης Καρράς: Ο διάσημος τραγουδιστής έχασε 42 κιλά, δείχνει σε τρομερή κατάσταση κι έτοιμος να επιστρέψει στις πίστες!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share