Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Δεν έχω να κάνω...» - Η αποστομωτική απάντηση της Τόνιας Σωρητοπούλου για τον Αλέξη Γεωργούλη (Video)

«Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι να...»

8 Μαΐου 2023 16:49
«Δεν έχω να κάνω...» - Η αποστομωτική απάντηση της Τόνιας Σωρητοπούλου για τον Αλέξη Γεωργούλη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Για τους φόβους της και τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια μίλησε η Τόνια Σωτηροπούλου στην κάμερα του Happy Day, χωρίς ωστόσο να δεχτεί να κάνει κανένα σχόλιο για την υπόθεση που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα με τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι να χάσω ανθρώπους που αγαπώ. Είμαι υπερπροστατευτική μαζί τους» παραδέχτηκε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου. Παράλληλα, ο Αλέξης Γεωργούλης πριν μερικά χρόνια είχε ρίξει «βόμβα» για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας τη γυναίκα με την οποία τα είχε τρία χρόνια και ήθελε να την παντρευτεί.

Για τον Κωστή Μαραβέγια και τη θεωρία πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε, «Έχω την τύχη να έχω δίπλα μου έναν σύντροφο που μου λέει πάντα την αλήθεια, αλλά όταν αισθάνομαι ότι δε πηγαίνουν καλά τα πράγματα, φωτίζει τα θετικά μου στοιχεία. Μου υπενθυμίζει την πορεία μου και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι συνοδοιπόρος πολύ ουσιαστικός. Γιορτάζει πολύ την επιτυχία μου ακόμα και σε πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά μου.

Ο γάμος δεν πιστεύω ότι σκοτώνει τον έρωτα. Ο γάμος είναι μια συνθήκη που σου δίνει ένα συναίσθημα ασφάλειας χωρίς να περιμένεις ότι το έχεις ανάγκη. Όλες οι σχέσεις θέλουν προσπάθεια και δουλειά και όσο πιο πολύ δουλεύεις, τόσο πιο κοντά έρχεσαι με τον άλλον».

Η αποστομοτική απάντηση της Τόνιας Σωρητοπούλου για τον Αλέξη Γεωργούλη

Τέλος, όταν η δημοσιογράφος της ζήτησε ένα σχόλιο για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, εκείνη αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει λέγοντας, «Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Ευχαριστώ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share