Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Κόλαφος ο Κώστας Μαρτάκης για Ηλία Ψινάκη: «Με ενοχλούσε, δεν μπορώ να μου λες...»

Τι αποκάλυψε για τη λήξη της συνεργασίας τους;

8 Μαΐου 2023 08:27
Κόλαφος ο Κώστας Μαρτάκης για Ηλία Ψινάκη: «Με ενοχλούσε, δεν μπορώ να μου λες...»
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (7/5) ο Κώστας Μαρτάκης και ήταν κόλαφος, αναφερόμενος στη σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη. Μπορεί σήμερα η σχέση του δημοφιλή τραγουδιστή με τον πρώην μάνατζέρ του να είναι μια χαρά, όμως όσο δούλευαν μαζί τον ενοχλούσε κάτι πολύ συγκεκριμένο, το οποίο και αποκάλυψε.

«Στο ξεκίνημα της πορείας μου ο ενωτικός κρίκος μου με τον Σάκη Ρουβά, που με συνέκριναν, ήταν ο Ηλίας Ψινάκης. Η συνεργασία μας ξεκίνησε ουσιαστικά στο Dream Show και την περιβόητη απαγωγή – που δεν ήταν απαγωγή, απλώς φύγαμε όλοι μαζί. Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω, εγώ εντελώς ψαρωμένος, 21 ετών και άσχετος με τον χώρο», περιγράφει ο Κώστας Μαρτάκης.

«Εμένα όμως με ενοχλούσε λίγο το: κάνε αυτό. Έχω ένα πρόβλημα: μη μου βάλεις καλούπια και στεγανά. Να με βάλεις σε πρόγραμμα αλλά μη μου λες όπως καθόμαστε τώρα εδώ πίσω απ’ τις κάμερες: φίλα την. Αν δεν γίνει DNA μου, δεν γίνεται», παραδέχεται ο τραγουδιστής.

«Υπήρχαν διάφορα. Ο Ηλίας είναι ένας άνθρωπος που τον ευχαριστώ πάρα πολύ και του το λέω συχνά. Έχουμε μία πάρα πολύ ωραία σχέση, στα δύσκολα είναι πάντα ένα τηλέφωνο απόσταση και πάντα εκεί για μένα. Τον συμβουλεύομαι, είναι καλώς ή κακώς ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον χώρο πάρα πολύ καλά», συμπληρώνει ο Κώστας Μαρτάκης αμέσως μετά.

«Χαίρομαι που έχω ζήσει κοντά του και έχω μάθει πολλές μικρές λεπτομέρειες που τις χρησιμοποιώ μέχρι και σήμερα στην τηλεόραση, στην σκηνή και γενικότερα», τονίζει.

«Η εικόνα μου με έκανε να δουλέψω πιο σκληρά, για να αποδείξω πράγματα σε ανθρώπους που με αμφισβητούσαν», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Κώστας Μαρτάκης.

Δαιμόνιος ο Ηλίας Ψινάκης: Ο ανορθόδοξος τρόπος με τον οποίο έπεισε τον Φοίβο να κάνει δίσκο στον Σάκη Ρουβά

Στο ένα επεισόδιο της viral σειράς «Στο Γηροκομείο», ο Ηλίας Ψινάκης άνοιξε πάλι το σπίτι του, αλλά και την ψυχή του. Με εξομολογητική διάθεση, μίλησε για την οικογένειά του, τις επιλογές που έκανε στη ζωή του, αλλά και το ντεμπούτο του Σάκη Ρουβά. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το εντυπωσιακό σαλόνι του Σάκη Ρουβά.

Στη συνέχεια, συνάντησε τον Desmond Child. Ο Αμερικανός συνθέτης, δημιουργός πασίγνωστων επιτυχιών των Bon Jovi, Aerosmith, Ricky Martin και Kiss, μίλησε για τη στενή φιλία του με τον Ηλία Ψινάκη, για τη συνεργασία με διάσημους σταρ, καθώς και για την αγάπη του για την Ελλάδα. «Εδώ συμβαίνουν μαγικά πράγματα», δήλωσε ο Desmond Child, που επισκέπτεται τη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια.

Στην παρέα τους βρέθηκε και ο Φοίβος. Ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε ότι ο Έλληνας μουσικοσυνθέτης απέφευγε τις προσκλήσεις του τότε μάνατζερ του Σάκη Ρουβά να του κάνει δίσκο με κάθε τρόπο.

Πιστεύοντας ότι θα γλιτώσει μάλιστα έθεσε ως όρο να κάνει τον δίσκο μόνο αν παραγωγός θα ήταν ο Desmond Child που είναι το είδωλό του.

Ψινάκης Φοίβος

Ο Φοίβος όμως δεν γνώριζε ότι ο Ηλίας Ψινάκης ήταν φίλος με τον Desmond Child και ότι εκείνος όντως δέχτηκε να κάνει την παραγωγή.

Έτσι όλο το team βρέθηκε στο Μαϊάμι για τις ηχογραφήσεις και μάλιστα το «Όλα καλά» γράφτηκε από τον Φοίβο και τον Desmond Child.

Ο επιτυχημένος συνθέτης περιέγραψε τη σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη και ο δεύτερος αποκάλυψε ένα απρόοπτο περιστατικό με την Jennifer Lopez, που συνέβη στο ταξίδι τους στο Μαϊάμι και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η σταρ, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Σάκης Ρουβάς και ο Φοίβος με τη σύζυγό του.

«Δίπλα μου καθόταν η Lopez στην ξαπλώστρα και όλη την ώρα άνοιγε το μαγιό της. Ήταν παντρεμένη με έναν χορευτή κούκλο. Με το που το βλέπω -πολύ καλή- λέω δυνατά στα Ελληνικά “Φοίβο, Σάκη, Αμαλία μόλις είδα το μ… νί της διπλανής”. Κόντεψαν να πνιγούν και οι τρεις!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share