Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σε έξαλλη κατάσταση η Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν αντέχω την κακία...»

Η ανάρτησή της που έφερε αντιδράσεις

5 Μαΐου 2023 11:46
Σε έξαλλη κατάσταση η Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν αντέχω την κακία...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η Εριέττα Κούρκουλου πραγματοποίησε προ ημερών ένα όμορφο ταξίδι με το σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, και το παιδί τους, με τους τρεις να επισκέπτονται την Αίγυπτο.

Την εν λόγω αποκάλυψη την έκανε η ίδια, μετά από μια σπαρακτική εξομολόγηση για τον πατέρα της, μιας και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από το ταξίδι της.

Ωστόσο, η ιδρύτρια του Save a Greek Stray λίγο αργότερα αποφάσισε να διαγράψει την ανάρτησή της και μάλιστα αποφάσισε μετά να ανεβάσει μερικές φωτογραφίες στα Instagram Stories της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα δεν αντέχω την κακία του κόσμου, θα σας γράψω για το ταξίδι μας άλλη φορά».

Εριέττα Κούρκουλου ταξίδι στην Αίγυπτο

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

Εξασφαλισμένη για πάντα η Εριέττα Κούρκουλου: Η αμύθητη περιουσία που θα κληρονομήσει από τη Μαριάννα Λάτση και την οικογένειά της

Η Εριέττα Κούρκουλου... κουβαλά ονόματα «βαριά», ως κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, ωστόσο κάνει τη δική της ζωή και ακολουθεί τα δικά της «βήματα».

Η μεγάλη της αγάπη για την μόδα την οδήγησε στο να αποκτήσει το δικό της ατελιέ μόδας. Στο νέο της ξεκίνημα έχει πάντα την στήριξη της μητέρα της Μαριάννας Λάτση και του συζύγου της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Η Εριέττα Κούρκουλου έχει σημειώσει σε συνέντευξή της μιλώντας για τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο: «Ο πατέρας μου; Ήταν καταπληκτικός, εγώ είχα την τύχη -επειδή με έπαιρνε συχνά στο γραφείο- να το δω με τα μάτια μου.

Ήταν ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής και κάποιες φορές αυστηρός, αλλά πάντα υποστηρικτικός και έτοιμος να βοηθήσει.

Αγαπούσε τη δουλειά του και αν αγαπάς τη δουλειά σου αγαπάς και τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί σου. Το να μην φέρεσαι σωστά στη δουλειά σου δείχνει μια ασέβεια προς το έργο που τελείς».

Με τον Βύρωνα Βασιλειάδη έχουν 16 χρόνια διαφορά και την κέρδισε σε εκείνον η καλή του καρδιά και η μαχητικότητα του.

«Έχει την πιο όμορφη καρδιά του κόσμου, είναι ρομαντικός δίνει τα πάντα για τους φίλους του και τους ανθρώπους που αγαπάει. Είναι μαχητής και ότι βάζει στόχο το καταφέρνει», δήλωσε η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία έχει ένα παιδί με το σύζυγό της.

Η μεγάλη περιουσία της οικογένειάς της

Εντυπωσιακό, πάντως, είναι και το γεγονός πως... δεν πρόκειται να πεινάσει, κάτι που καταλάβαμε και από τη λίστα του Forbes για τους πλουσιότερους στον κόσμο, εκεί όπου βρίσκεται και η Μαριάννα Λάτση.

Συγκεκριμένα, η θέση της πέμπτης ελληνικής συμμετοχής και θέση 1.804 των δισεκατομμυριούχων του Forbes, δίνεται στη Μαριάννα Λάτση με περιουσία 1,6 δισ. δολαρίων. Παράλληλα, στην έκτη θέση μεταξύ των Ελλήνων και 1.905 της λίστας του περιοδικού βρίσκεται ο Σπύρος Λάτσης με περιουσία 1,5 δισ. δολαρίων.

Οι περιουσίες μόνο μικρές δεν χαρακτηρίζονται, με την Εριέττα λογικά να κληρονομεί μέρος τους αν όχι ένα μεγάλο κομμάτι, έχοντας παράλληλα και την ασγάλεια του συζύγου της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share