Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Συγκλονίζει η Ελένη Τσολάκη: «Είναι άγριο πράγμα! Μου έχει συμβεί να...» (Video)

«Είναι ένα υπαρκτό σενάριο που εύχομαι να είναι απομακρυσμένο για όλους»

4 Μαΐου 2023 13:55
Συγκλονίζει η Ελένη Τσολάκη: «Είναι άγριο πράγμα! Μου έχει συμβεί να...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Απόσπασμα από την αποψινή συνέντευξη της Ελένης Τσολάκη στο Night Out προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα. Η Ελένη Τσολάκη, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το πόσο χαλαρή είναι όταν ακούει ότι «κόβεται» μία εκπομπή στην τηλεόραση λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Παράλληλα, η Ελένη Τσολάκη έχει γίνει θέμα συζήτησης για το τηλεοπτικό της μέλλον, με την εκπομπή «Πρωινό μας» να αποκαλύπτει πως βρίσκεται αγκαλιά με το Star.

Συγκλονίζει η Ελένη Τσολάκη

«Δεν είμαι χαλαρή, και δεν είμαι γιατί από τη μία καταλαβαίνω και προσπαθώ να βάλω πίσω το συναίσθημά μου και να σκεφτώ με τη λογική γιατί είναι κάτι που το έχω περάσει και εγώ. Τότε, επειδή ήμουν πιο μικρή, το πέρασα πιο βαριά και δύσκολα. Ήταν η τελευταία μου χρονιά στον Alpha, με τη μεσημεριανή εκπομπή “Τι λέει”, και στις 15 Φεβρουαρίου πάρθηκε η απόφαση να κοπεί» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

«Η λογική μου καταλαβαίνει ότι οι σταθμοί είναι επιχειρήσεις, το συναίσθημά μου λέει ότι οι άνθρωποι, όσο αναλώσιμοι κι αν είμαστε, είμαστε άνθρωποι. Και κάτι που μπορεί να μυρίζει επιτυχία από πίσω, ή να έχεις βάλει τη δουλειά σου, όταν δε χαίρει της εκτίμησης ή της αποδοχής, να σε στενοχωρεί. Μεγαλώνοντας έχω μάθει να δίνω στα πράγματα την αξία που τους αξίζει, οπότε δεν εύχομαι να συμβεί σε κανέναν.

Είναι άγριο πράγμα να χάνεις τη δουλειά σου γιατί δεν είναι μόνο ο παρουσιαστής, είναι πολλοί άνθρωποι που καλύπτουν μία εκπομπή, αλλά εμείς το έχουμε πάντα στο σπίτι μέρος του μυαλού μας, είναι ένα υπαρκτό σενάριο που εύχομαι να είναι απομακρυσμένο για όλους τους επαγγελματίες αυτής της δουλειάς» πρόσθεσε η Ελένη Τσολάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share