Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία για την Μαρία Μενούνος: Διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας λίγο πριν γίνει μητέρα

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της

4 Μαΐου 2023 09:56
Τραγωδία για την Μαρία Μενούνος: Διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας λίγο πριν γίνει μητέρα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή το απόγευμα της Τετάρτης 3/5 μέσα από τα social media η Μαρία Μενούνος, λίγο καιρό πριν υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας -δείτε εδώ ποιο είναι το φύλο του μωρού της.

Συγκεκριμένα, η Ελληνοαμερικανίδα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε στο People, όπου γνωστοποίησε για πρώτη φορά πως τον Ιανουάριο διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, ο οποίος μάλιστα, ήταν στο στάδιο 2.

Η Μαρία Μενούνος υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί αφαίρεσαν έναν όγκο 3,9 εκατοστών.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μαρίας Μενούνος για την υγεία της

«Όλη αυτή η χρονιά ήταν για μένα ένα τραύμα, γεμάτη άγχος και κρίσεις. Υπήρξε μια στιγμή που σχεδιάζαμε κάτι και ξαφνικά, όλα έγιναν υπερβολικά και σκέφτηκα “οκ, πρέπει να αναρρώσω”» αναφέρει η δημοφιλής παρουσιάστρια.«Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν μέρη να πάνε, ώστε να προλάβουν αυτά τα πράγματα. Δεν μπορείς να αφήσεις τον φόβο να σε εμποδίζει. Πέρασα εκείνη τη φάση που φοβήθηκα κι εγώ, αλλά ευτυχώς στάθηκα τυχερή, γιατί το κατάλαβα νωρίς. Ένιωθα τόσο καλά μετά την πρώτη διάγνωση, αφού είχα ξεπεράσει το πρόβλημα, οπότε στη δεύτερη διάγνωση ήταν λες και με χαστούκισαν στο πρόσωπο. Ούρλιαζα από τον πόνο, ήμουν απαρηγόρητη.

Η μαγνητική αποκάλυψε μία μάζα 3,9 εκατ. στο πάγκρεάς μου, η οποία επρόκειτο τελικά για νευροενδοκρινικό όγκο δευτέρου σταδίου, δηλαδή μια μορφή καρκίνου. Έλεγα “πώς γίνεται να είχα όγκο στον εγκέφαλο και τώρα καρκίνο στο πάγκρεας;”. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ είναι ότι έρχεται ένα μωρό. Ήταν εξαιρετικά επώδυνο, αλλά έπρεπε να γίνω καλά», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Μαρία Μενούνος στο People.

Να υπενθυμίσουμε πως το 2017, είχε υποβληθεί ξανά σε θεραπεία, καθώς είχε διαγνωστεί με έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλό της.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share