Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη Άννας Φόνσου: Εδώ μένει ο Γιώργος Μαρίνος - Τα 27.000 ευρώ και η γυναίκα που τον φροντίζει (Video)

«Είναι σε άθλια κατάσταση, είναι χάλια!»

2 Μαΐου 2023 13:36
Αποκάλυψη Άννας Φόνσου: Εδώ μένει ο Γιώργος Μαρίνος - Τα 27.000 ευρώ και η γυναίκα που τον φροντίζει (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Άννα Φόνσου φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος έχει «εξαφανιστεί». Η ηθοποιός που έχει φτιάξει το Σπίτι του Ηθοποιού, αποκάλυψε που και με ποιους ανθρώπους βρίσκεται σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος.

Παράλληλα, συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα παραχώρησε η Ελένη Δήμου, με την αγαπήμένη τραγουδίστρια να μιλάει μεταξύ άλλων, για τον Γιώργο Μαρίνο, ρίχνοντας «βόμβα».

Τα 27.000 ευρώ και η γυναίκα που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο

«Μία φορά με κάλεσε μία γιατρός από τη Νέα Μάκρη και μου λέει “είναι εδώ ο κ. Γιώργος Μαρίνος σε άθλια κατάσταση, είναι χάλια. Δεν πάτε σπίτι του να δείτε αν μένει μόνος του…” Πήγαμε, φωνάζαμε, δεν άνοιγε. Ήρθε η αστυνομία, ανοίγουμε, φωνάζουμε κ. Μαρίνο, λέει “ποιος είναι” και γάβγιζαν πολλά σκυλιά… Του είπα ότι είμαι η Άννα Φόνσου και τότε μου είπε ότι δεν είναι καλά.

Τον πήραμε, τον πήγαμε στον Ευαγγελισμό, τον κοιτάνε και τον έβαλαν στην Εντατική. Πάω κάνω πρεμιέρα στο θέατρο, επιστρέφω στο νοσοκομείο και μου λένε ότι ο Γιώργος Μαρίνος έχει αναστατώσει όλο το νοσοκομείο γιατί έχει ιδιωτική ασφάλεια και θέλει να τον πάνε κάπου με την ασφάλειά του.

Τον ρώτησα, παίρνω στην ασφάλεια και τον πήγαμε στο Υγεία, σε σουίτα και το πρωί έβαλε μπαλονάκι. Ρώτησα τον Γιώργο Μαρίνο να μου πει ποιοι είναι φίλοι του. Έρχεται κάποιος Βασίλης, ο οποίος ήταν επιστάτης του, ο οποίος δεν έφυγε από το πλάι του. Παίρνω όλους τους φίλους του, κανένας δεν ήρθε εκτός από την Κάτια Δανδουλάκη.

Με ειδοποιεί η ασφάλεια ότι ο κ. Μαρίνος έχει να μας πληρώσει πολύ καιρό και θέλουμε 27.000 ευρώ. Δίνω εγώ τις 27.000, γίνεται καλύτερα, μου επέστρεψε τα χρήματα και του λέω “τώρα πού να σας πάμε;”. Ήμουν μαζί με τη Μαίρη Βιντιάδου. Λέει “δεν έχω πού να πάω…” και τον πήγαμε στο Σπίτι του Ηθοποιού. Δεν ήθελε να βλέπει κανέναν φίλο του, μόνο εμένα», αποκάλυψε η Άννα Φόνσου.

«Αφού πέρασε ένας μήνας του είπα ότι πρέπει να φύγει διότι κάποιος που έχει λεφτά δεν επιτρέπεται να μένει στο ίδρυμα. Μου είπε “Θέλω να δω αν μπορώ να πάω στης κας Λάτση που έχει κάνει ένα ίδρυμα στον Γέρακα. Σε 5-6 μέρες μου λέει έκλεισα, έρχεται ο Σταμάτης Φασουλής, τον παίρνει, πάει εκεί και με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “Άννα εδώ είναι καταπληκτικά, να έρθεις να με δεις”. Παίρνω την άλλη μέρα και μου λένε ήρθε ο κ. Βασίλης και τον πήρε, μια μέρα κάθισε εκεί.

Μιλήσαμε αργότερα και μου είπε “Άννα μου εδώ ο Βασίλης είναι αδελφός, και η γυναίκα και τα παιδιά, θα ήθελα όμως να μην ξαναμιλήσω σε κανέναν” και δεν τον ξαναείδα.

Ο Γιώργος Μαρίνος μένει στην Γλυφάδα με μια κοπέλα που τον φροντίζει, όλα αυτά τα έχει κανονίσει ο Βασίλης. Είναι καλά και δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Ο Βασίλης και η γυναίκα του τον φροντίζει πάρα πολύ», πρόσθεσε η Άννα Φόνσου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share