Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κανένα «Είσαι το ταίρι μου»: Αυτή ήταν η σειρά που χρυσοπλήρωσε τον Αλέξη Γεωργούλη!

Το αποκάλυψε ο ίδιος!

30 Απριλίου 2023 12:28
Κανένα «Είσαι το ταίρι μου»: Αυτή ήταν η σειρά που χρυσοπλήρωσε τον Αλέξη Γεωργούλη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλέξης Γεωργούλης είδε πριν χρόνια τις μετοχές του να ανεβαίνουν, όταν πρωταγωνίστησε στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου». Παρ΄ όλα αυτά, άλλο ήταν το σίριαλ που τον χρυσοπλήρωσε, κάτι που είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του. Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η τελευταία του σύντροφος.

«Ο πιο ακριβοπληρωμένος ρόλος μου ήταν στην “Κινουμένη άμμο”», αποκάλυψε, ενώ μίλησε και για το τραγούδι με τίτλο «Θα κρατηθώ», στο οποίο τραγουδάει ο ίδιος και θα κυκλοφορήσει για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στη Σχεδία.

«Ως ευρωβουλευτής δεν μπορείς να ανελιχθείς προσωπικά, μόνο να βοηθάς μπορείς», κατέληξε.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του

Τραγική ειρωνεία! Η προφητική σειρά του Αλέξη Γεωργούλη όπου βιάζουν την κοπέλα του που είναι δικηγόρος στις Βρυξέλλες (Video)

Τις τελευταίες μέρες μετά την καταγγελία για βιασμό εναντίον του ο Αλέξης Γεωργούλης περνά ένα πολύ δύσκολο διάστημα και βλέπει τη φήμη του να διακυβεύεται. Πού να φανταζόταν την τραγική ειρωνεία, όταν το 2005 έγραφε το σενάριο και πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Κινούμενη άμμος» του Alpha, όπου βίαζαν την κοπέλα του που ήταν δικηγόρος στις Βρυξέλλες.

Η «Κινούμενη Άμμος» προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha την σεζόν 2005-2006 και ο Αλέξης Γεωργούλης υπέγραφε το σενάριο μαζί με τη Σόνια Μηλιώνη.

Ο Αλέξης Γεωργούλης με την Ιωάννα Παππά και την Πέγκυ Τρικαλιώτη

Η πλοκή της σειράς του Αλέξη Γεωργούλη

Ο Γιώργος (Αλέξης Γεωργούλης) είναι επιτυχημένος αθλητικογράφος και sportscaster. Παρόλο το δυναμισμό του είναι πολύ τρυφερός και έχει μεγάλη αδυναμία στις τρεις γυναίκες της ζωής του. Τη μητέρα του (Νένα Μεντή), την αδελφή του (Πέγκυ Τρικαλιώτη) και την Άννα (Ιωάννα Παππά), τον εφηβικό του έρωτα.

Είναι πολλά χρόνια μαζί, όμως συναντιούνται σπάνια γιατί η Άννα σπούδασε κι εργάζεται στο εξωτερικό. Όταν εκείνη επιστρέφει της κάνει πρόταση γάμου κι απογοητεύεται όταν του ανακοινώνει την απόφασή της να ξαναφύγει και να εργαστεί μόνιμα στις Βρυξέλλες.

Βαθιά πληγωμένος χωρίζει μαζί της και τα φτιάχνει με μια σέξι συνάδελφό του. Η μητέρα της Άννας, που θέλει η κόρη της ν' αφοσιωθεί στην καριέρα της και η αδελφή του Γιώργου, που του έχει μεγάλη αδυναμία, κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μη ξαναβρεθεί το ζευγάρι.

Την ανατροπή στην ιστορία θα φέρει μια αιφνίδια σοβαρή ασθένεια από την οποία προσβάλλεται ο Γιώργος. Τότε θα συνειδητοποιήσει τα πραγματικά αισθήματα αλλά και τα κίνητρα της αγάπης των ανθρώπων που τον περιβάλλουν, θα νοιώσει που υπάρχει σκοπιμότητα και που του προσφέρεται άδολη αγάπη και η συμπεριφορά του θα φέρει τη μεγάλη έκπληξη.

Δείτε την επίμαχη σκηνή μετά το 33:50

Αλέξης Γεωργούλης: Η εξομολόγηση για τη συγγραφή

«Η συγγραφή ξεκίνησε από το σίριαλ «Κινούμενη άμμος». Μέχρι τότε έγραφα μόνο για μένα, έτσι όπως παίζω και την κιθάρα μου αποκλειστικά για μένα. Από την «Κινούμενη άμμο» και μετά άρχισε να με ενδιαφέρει το πώς μια αρχική ιδέα μετασχηματίζεται και παντρεύεται με άλλα στοιχεία.

Στην κιθάρα μάλιστα οφείλεται ότι γράφω. Όταν γυρνούσα στο σπίτι δεν μπορούσα να παίξω κιθάρα για να μην ενοχλώ. Έτσι άρχισα να γράφω ως εκτόνωση.

Όμως κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι είχαν κάποιο ενδιαφέρον αυτά τα κείμενα. Δεν θέλω να περάσω μηνύματα, δεν θέλω να διδάξω τον κόσμο. Δεν έχω εμπιστοσύνη στη γνώση και την αλήθεια. Δεν θεωρώ ότι είναι καθολική. Δεν θέλω να πείσω κανέναν», είχε αναφέρει παλαιότερα στο beaute.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share