Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Κατερίνα Παπαμερή: Η άγνωστη σύντροφος του Αλέξη Γεωργούλη - Ο λόγος που χώρισαν (photo)

Η τελευταία γνωστή του σχέση

29 Απριλίου 2023 09:25
Κατερίνα Παπαμερή: Η άγνωστη σύντροφος του Αλέξη Γεωργούλη - Ο λόγος που χώρισαν (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στην ζωή του Αλέξη Γεωργούλη τον τελευταίο καιρό μετά την καταγγελία για βιασμό εναντίον του. Ο ηθοποιός, έχει χρόνια να απασχολήσει με τα προσωπικά του, ωστόσο εμείς βρήκαμε την άγνωστη τελευταία σύντροφό του, που ακούει στο όνομα, Κατερίνα Παπαμερή. Ποιος ήταν ο λόγος που χώρισαν;

Ο ηθοποιός ήταν πριν λίγα χρόνια ζευγάρι με την Κατερίνα Παπαμερή. Ή τουλάχιστον έτσι έλεγαν πολύ αξιόπιστες πηγές, παρότι οι δύο τους δεν ήθελαν να το παραδεχτούν, όπως αναφέρει το iciao.

Η ίδια η Κατερίνα Παπαμερή είχε αντιδράσει πολύ έντονα με τη δημοσιοποίηση του ειδυλλίου και το είχε διαψεύσει κατηγορηματικά, καθώς πρόκειται για μια γυναίκα πολύ χαμηλών τόνων που δεν θέλει να εκθέτει την προσωπική της ζωή στη δημοσιότητα.

Όμως, το ειδύλλιο αποτελούσε κοινό μυστικό σε όλα τα δημοσιογραφικά και καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Τελικά η δημοσιοποίηση του ειδυλλίου, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Γεωργούλης περνούσε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στις Βρυξέλλες, λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας, έφεραν μεγάλες εντάσεις και τριβές στη σχέση αυτή, η οποία τον τελευταίο καιρό δεν περνούσε την καλύτερή της φάση.

Κατερίνα Παπαμερή και Αλέξης Γεωργούλης

Υπήρξε ένταση και δημιουργήθηκε απόσταση, αλλά οι δύο τους έκαναν κάποιες απόπειρες να τα βρουν. Μόνο που, στο μεταξύ, ένα άλλο πρόσωπο είχε μπει στη ζωή του Αλέξη Γεωργούλη.

Το ταξίδι στις Βρυξέλλες και το οριστικό τέλος

Ένα ταξίδι της πρώην συντρόφου του στις Βρυξέλλες έφερε το αντίθετο αποτέλεσμα από εκείνο που ήταν ο αρχικός του στόχος. Αντί να τα βρουν, χώρισαν… Κι αυτό επειδή η πρώην σύντροφός του αντελήφθη κάποια μηνύματα που έρχονταν στο κινητό τηλέφωνο του ηθοποιού και Ευρωβουλευτή και όταν ζήτησε εξηγήσεις, εκείνος αποφάσισε να είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί της.

Το νέο πρόσωπο στη ζωή του είναι η ανερχόμενη και ομολογουμένως πολύ όμορφη ηθοποιός Μαρίλια Μητρούση, και οι δύο τους, όπως λένε πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά τελευταία. Η Μαρίλια είναι η κόρη των πολύ γνωστών ηθοποιών Μιχάλη Μητρούση και Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και η νεαρή ηθοποιός, έκαναν πολλή παρέα και είχαν αναπτύξει μια τρυφερή φιλία, ενώ δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον τους, οι οποίοι έκαναν λόγο για την αρχή ενός μεγάλου έρωτα.

Η Μαρίλια Μητρούση από την άλλη πλευρά, είχε διαψεύσει ότι υπάρχει ερωτική σχέση ανάμεσα σε εκείνη και τον Αλέξη Γεωργούλη και ότι η μόνη σχέση μεταξύ τους είναι φιλικού χαρακτήρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share