Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Αγνώριστος" ο Βασίλης Καρράς: Νέα φωτογραφία του τραγουδιστή - Τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του μετά την απώλεια 42 κιλών

Πόζαρε στο πλευρό καλού του φίλου μετά την περιπέτεια της υγείας του

28 Απριλίου 2023 16:16
(EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία νέα εμφάνιση έκανε ο Βασίλης Καρράς μετά την περιπέτεια της υγείας του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής που έχασε 42 κιλά και δείχνει άλλος άνθρωπος πόζαρε στο πλευρό καλού του φίλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσσαλονίκης Πόλης Μαυρόπουλος συναντήθηκε με τον Βασίλη Καρρά που ετοιμάζει την επιστροφή του στο τραγούδι με νέο κομμάτι.

«Καλλιτέχνη μου» έγραψε ο Πόλης Μαυρόπουλος.

Η νέα φωτογραφία του Βασίλη Καρρά μετά την απώλεια 42 κιλών

Νέα φωτογραφία του Βασίλη Καρρά μετά το πρόβλημα υγείας του

Σε σοκ ο Βασίλης Καρράς: «Ήταν οκτώ άτομα στο τραπέζι, μερικές χειροβομβίδες και ένα οπλοπολυβόλο να με σημαδεύει»

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Βασίλης Καρράς είχε μιλήσει στο Thema People και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στον Βασίλη Τσακίρογλου την πιο παράξενη εμπειρία που είχε στην καριέρα του και είχε πάθει σοκ. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε βρεθεί σε τραπέζι με χειροβομβίδες, αλλά και ένα οπλοπολυβόλο να με σημαδεύει. Με την ευκαιρία, δείτε τον άγνωστο γιο του,

«Μια από τις πιο αλλόκοτες στιγμές που έχω ζήσει στη νύχτα ήταν περίπου το 1975. Ένα μαγαζί ολόκληρο ήταν άδειο όταν βγήκα από το καμαρίνι. Στην αίθουσα υπήρξε μόνο μια παρέα. Ήταν οκτώ άτομα στο τραπέζι, ένας ασημένιος τενεκές, μερικές χειροβομβίδες και ένα οπλοπολυβόλο στηριγμένο κανονικά στο τρίποδο.

Δεν υπήρχε ούτε σερβιτόρος, ούτε κανείς και με το οπλοπολυβόλο να σημαδεύει εμένα μου είπαν: «Θα τραγουδάς μόνο Μανώλη Αγγελόπουλο. Έχεις κουράγιο να τραγουδήσεις με ένα οπλοπολυβόλο στη μούρη»; Όσο μπορούσα τραγουδούσα, αν και οι μουσικοί στην ορχήστρα είχαν παραλύσει από τον τρόμο.

Βασίλης Καρράς

Μετά από 40 – 50 λεπτά έσπασε ο πάγος και τους είπα: «Ρε παιδιά, πάρτε το αυτό από εδώ, δεν μπορώ πια.» Και όντως με άκουσαν και κατέβασαν το πολυβόλο. Η απορία μου ήταν όμως τι περιείχε αυτός ο τενεκές. «Βενζίνα», μου απάντησε ένας από τους οκτώ όταν ρώτησα. «Θα το κάψουμε» είπε, εννοώντας το μαγαζί.

Τους ρώτησα το γιατί, μου είπαν τα γνωστά περί προστασίας, ότι «δεν μας δίνει λεφτά ο επιχειρηματίας» κλπ. Κατάφερα να τους πείσω να μην το κάψουν – αλλά απλώς το ανέβαλαν.

Την επόμενη χρονιά που πήγα στο ίδιο κέντρο για να τραγουδήσω, είδα ξανά την ίδια παρέα. Μου είπαν: «Είμαστε καλά, μη στεναχωριέσαι καθόλου. Θα το κάψουμε το μαγαζί». Και τελικά το έκαψαν», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share