Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

«Καρφιά» από Μπάγια Αντωνοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Έμεινα άνεργη λόγω...»

Τι εξομολογήθηκε;

28 Απριλίου 2023 14:04
«Καρφιά» από Μπάγια Αντωνοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Έμεινα άνεργη λόγω...»
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ο τηλεοπτικός χωρισμός ανάμεσα σε Γιώργο Παπαδάκη και Μπάγια Αντωνοπούλου είναι ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς, με τους δύο να φτάνουν αναγκαστικά στο τέλος μεσούσης της σεζόν.

Η γνωστή δημοσιογράφος, που αργότερα θα δεχόταν... άδειασμα από την πλευρά του, έχει μιλήσει αρκετά φορές για το θέμα, έχοντας αποφασίσει να μη γυρίσει, παρότι στο παρελθόν της έγινε πρόταση να το κάνει. Η συνεργασία ανάμεσα στη Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Γιώργο Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, έχει μπει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, όμως, το τηλεοπτικό τους «διαζύγιο», αλλά και ο τρόπος που επήλθε ο «χωρισμός» συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα.

Ετσι, μετά από αρκετές αναφορές σε γεγονότα που οδήγησαν τη δημοσιογράφο να αποχωρήσει ακόμη και από το επάγγελμά της για κάποιο χρονικό διάστημα, σε νέα τοποθέτησή της, δεν έκρυψε ότι δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ποτέ ξανά με τον κεντρικό παρουσιαστή της επί χρόνια επιτυχημένης πρωινής εκπομπής.

«Καρφιά» από Μπάγια Αντωνοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Έμεινα άνεργη λόγω...»

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, η δημοσιογράφος που πλέον εργάζεται στο Mega, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κανείς στο επάγγελμα της δημοσιογραφίας: «Δεν σου ανοίγουν τις πόρτες, ούτε σου στρώνουν τον δρόμο με ροδοπέταλα για να γίνεις δημοσιογράφος. Έχεις να δουλέψεις πάρα πολύ.

Η απάντηση για το αν θα συνεργάζονταν ξανά

Να αποδεικνύεις κάθε μέρα ότι αξίζει να είσαι σε αυτή την δουλειά. Υπάρχει και το bullying το οποίο έχω βιώσει με πολύ κακή συμπεριφορά που για πολύ καιρό ανεχόμουν. Εγώ, επειδή έχω πολύ πείσμα έχω καταφέρει να επιβιώσω, χάνοντας κάποια πράγματα από τις επιλογές μου. Όταν είσαι έτοιμος με τον εαυτό σου να αντιδράσεις σε μία κατάσταση, το κάνεις», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εγώ όταν πήρα την απόφαση να παραιτηθώ, πίστευα ότι δεν ξαναβρώ δουλειά. Ας μην έβρισκα», με την μητέρα της να προσθέτει: «Όταν μου είπε “παραιτήθηκα”, είπα ζήτω…».

Σε εκείνο το σημείο της έγινε ερώτηση αν θα ξαναπήγαινε να δουλέψει με τον Γιώργο Παπαδάκη, ξεκαθαρίζοντας πως: «Όχι. Πρώτον δεν ξαναξυπνάω πρωί. Δεύτερον δεν θα το ήθελα».

Η γνωστή δημοσιογράφος που τώρα είναι στον Mega, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Happy Day, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις πρώτες μέρες της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδάκη, αφήνοντας και «μπηχτές» σε άλλη περίπτωση.

«Πήγα στον Γιώργο Παπαδάκη και του ζήτησα να κάνω πρακτική. Μου είπε “κομμένα όλα, από μοντέλο θα γίνεις δημοσιογράφος”. Τον πρώτο χρόνο πήγαινα καφέδες στην εκπομπή του Παπαδάκη. Στην αρχή έλεγαν για μένα “έλα τώρα με το μοντέλο, καλή είναι για γλάστρα”».

Όσο για το αν θα επέστρεφε ποτέ εκεί, είπε: «Δεν θα επέστρεφα στο “Καλημέρα Ελλάδα” για προσωπικούς λόγους. Τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον ευχαριστώ, αλλά δεν θα γύριζα. Έχουμε μιλήσει, έχουμε συναντηθεί… Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά επαγγελματικά δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε».

«Έμεινα άνεργη δηλαδή εκείνη την περίοδο, λόγω απαράδεκτης συμπεριφοράς», δήλωσε η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου, για το εργασιακό bullying που έχει δεχθεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share