Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν ξεχνά ο Πάνος Μιχαλόπουλος: ««Το θυμάμαι σαν τώρα που ήμουν...» - Το μεγάλο παράπονο για την Ρούλα Κορομηλά

Η αποκάλυψη για την σχέση τους

28 Απριλίου 2023 11:29
Δεν ξεχνά ο Πάνος Μιχαλόπουλος: ««Το θυμάμαι σαν τώρα που ήμουν...» - Το μεγάλο παράπονο για την Ρούλα Κορομηλά
Από Ανθή Κουρεντζή

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος και η Ρούλα Κορομηλά ήταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με την σχέση τους να λήγει άδοξα, αφού για χρόνια τα καρφιά από τον έναν στον άλλον δεν έλειψαν. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της παρουσιάστριας.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Πάνου Μιχαλόπουλου για το πως ξεκίνησε η συνεργασία της Ρούλας Κορομηλά με τον ΑΝΤ1 και ότι ο ίδιος ήταν ο λόγος που ξεκίνησε αυτή την πετυχημένη καριέρα στην ιδιωτική τηλεόραση.

«Το θυμάμαι σαν τώρα που ήμουν στο γραφείο του Μίνωα Κυριακού για ένα σήριαλ. Στην τηλεόραση του είδε την Ρούλα, μου είπε ότι του άρεσε σαν φρέσκο πρόσωπο, του είπα ότι είναι γυναίκα μου-δεν το ήξερε- και πρόσθεσα: «Γιατί δεν την φέρνεις εδώ, να δεις αν σου κάνει; «Tην έφερε , του έκανε και η ιστορία προχώρησε …Ήμουν το σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1″.

Δεν ξεχνά ο Πάνος Μιχαλόπουλος: ««Το θυμάμαι σαν τώρα που ήμουν...» - Το μεγάλο παράπονο για την Ρούλα Κορομηλά

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Πάνος Μιχαλόπουλος: «Η μεγάλη μου πίκρα με τον Σωτήρη Μουστάκα ήταν...»

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για τον επιστήθιο φίλο του Σωτήρη Μουστάκα και τη μεγάλη πίκρα που του «χάρισε» με το φευγιό του. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η πρώτη σύζυγος του ηθοποιού πριν τη Ρούλα Κορομηλά.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει για την απώλεια που τον στιγμάτισε στην εφημερίδα «Espresso» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο θάνατος του Σωτήρη Μουστάκα με τσάκισε πραγματικά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Για μένα ήταν φίλος και αδελφός. Δεν ήταν απλά οι ταινίες που κάναμε με τον Σωτήρη. Είχαμε πολύ στενή, οικογενειακή φιλία, που θα μείνει αναντικατάστατη. Και με τον γιο μου έκανε παρέα ο Σωτήρης και σε πολλές ταινίες παίξαμε και σε πολλά θεατρικά. Αλλά κυρίως κάναμε στενή παρέα. Ήταν η ίδια μας η οικογένεια ο Σωτήρης Μουστάκας. Και ήταν σπουδαία ψυχή και άνθρωπος. Δεν μπορώ ούτε να μιλάω για τον χαμό του».

Πάνος Μιχαλόπουλος και Σωτήρης Μουστάκας

Και πρόσθεσε ο Μιχαλόπουλος: «Αυτή είναι η μεγάλη μου πίκρα. Έχουν φύγει πολλοί άνθρωποι που είχαμε κάτι παραπάνω από μια συνεργασία. Είχαμε στενή φιλία. Ο Μουστάκας, ο Δαλιανίδης… Είχα ζήσει μαζί τους πάρα πολύ ωραίες στιγμές και καταστάσεις. Και αυτό με λυπεί. Γιατί έφυγαν νέοι από τη ζωή και θα μπορούσαν να δώσουν πολλά στο επάγγελμά μας».

Από εκεί και πέρα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τα καλλιτεχνικά δρώμενα:

«Είμαι πολύ καλά και μακριά από όλα αυτά που συνθέτουν το θέμα δημοσιότητα. Δεν με ενδιαφέρει πια αυτό το κομμάτι. Ποτέ δεν το επεδίωξα γιατί πάντα είχα διαφορετική θεώρηση για τη ζωή. Δεν έχω πρόθεση να εμφανιστώ σε κάποια παράσταση ούτε σε κάποιο σίριαλ. Ομολογώ ότι οι προτάσεις που δέχομαι είναι αρκετές αλλά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Η ζωή μου κυλάει πολύ όμορφα, πολύ ήρεμα και πολύ ωραία. Κυρίως στη φύση. Έχω στο πλευρό μου την οικογένειά μου, καλά φιλαράκια και πολλά ενδιαφέροντα να κάνω. Δεν μου φτάνει το εικοσιτετράωρο για να γεμίσει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share