Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Λουσμένος στο φως ήρθε σε όνειρό μου και μού έφερε την Παναγιά κοντά μου...» - Η Ζήνα Κουτσελίνη μοιράστηκε το θαύμα που έζησε (Video)

«Ο Γέροντας Κύριλλος, που δεν τον είχα γνωρίσει, μου έδειξε ότι η πίστη μας είναι ζωντανή και μου φώτισε τη ζωή...»

27 Απριλίου 2023 20:30
«Λουσμένος στο φως ήρθε σε όνειρό μου και μού έφερε την Παναγιά κοντά μου...» - Η Ζήνα Κουτσελίνη μοιράστηκε το θαύμα που έζησε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φοβερά συγκινημένη η Ζήνα Κουτσελίνη μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, το μεσημέρι της Παρασκευής το θαύμα που έζησε με την Παναγία Μας από το χαρισματικό Γέροντα Κύριλλο. Παράλληλα, η Ζήνα Κουτσελίνη τοποθετήθηκε σχετικά με την καταγγελία βιασμού εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη, αναφέροντας πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει ακούσει το παραμικρό γι' αυτόν.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μοιράστηκε το θαύμα που έζησε

«Λουσμένος στο φως ήρθε σε όνειρό μου και μού έφερε την Παναγιά κοντά μου... Ήταν 25η Μαρτίου, ημέρα του Ευαγγελισμού, και είχα τρία παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο, την κόρη μου και δυο συμμαθήτριές της. Κάποια στιγμή, μια κοπέλα χωρίς να δει πετάχτηκε στη λεωφόρο και αν έτρεχα λίγο παραπάνω θα έβρισκε ακριβώς στο πίσω κάθισμα εκεί όπου βρίσκονταν τα τρία παιδιά. Εκείνη την ώρα ένιωσα ότι σταμάτησε η ζωή μου. Φρόντισα και βρήκα τον Ηγούμενο της Μονής Οδίου Δαυίδ Γέροντα Γαβριήλ για να εξομολογηθώ»

Κατέρρευσε η Ζήνα Κουτσελίνη: «Σα να έβαλα έναν επίλογο…»

Με δάκρυα στα μάτια ξεκίνησε την εκπομπή της "Αλήθειες με τη Ζήνα", η Ζήνα Κουτσελίνη και αποκάλυψε τι συνέβη... Η Ζήνα Κουτσελίνη σε μια άκρως ανθρώπινη στιγμή θυμήθηκε τον αγαπημένο της συνεργάτη Γιώργο Καραϊβάζ και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Πω, πω τι έπαθα»

«Χθες είδα πολλές εκπομπές και είδα του παρελθόντος χρόνου με πολύ Γιώργο Καραϊβάζ. Μόλις έπεσε το σήμα μου ήρθε αμέσως η εικόνα.

Και έπεσα πάνω σε στιγμές που είχε τόση πλάκα. Θυμάμαι το τραπέζι που καθόταν στη γωνία και ο τρόπος που κάθε φορά έμπαινε στην παρέα, βαρετά, βαρεμένος, που χάρη μας έκανε.

Μου ήρθε με το σήμα, σαν να έβαλα έναν επίλογο. Πωπω, τι έπαθα. Ανεξέλεγκτο» είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share