Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Οικογενειακή ευτυχία για την Εριέττα Κούρκουλου και τον Βύρωνα Βασιλειάδη - Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα με μια ανάρτηση

Πιο χαρούμενοι από ποτέ

25 Απριλίου 2023 23:18
Οικογενειακή ευτυχία για την Εριέττα Κούρκουλου και τον Βύρωνα Βασιλειάδη - Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα με μια ανάρτηση
Από Ανθή Κουρεντζή

Παιδιά έγιναν και πάλι για λίγο η Εριέττα Κούρκουλου και ο σύζυγός της Βύρωνας Βασιλειάδης αφήνοντας πίσω όλα τα άγχη της καθημερινότητας, αλλά και τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις. Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση αγανάκτησης της Εριέττας Κούρκουλου.

Το ζευγάρι βρέθηκε στα γενέθλια ενός φίλου του και η πρόσκληση του πάρτι έλεγε ότι θα έπρεπε να αφήσουν σπίτι παιδιά, σκυλιά, και κακή διάθεση. Έτσι και έπραξαν λοιπόν και όπως θα δεις στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν η Εριέττα Κούρκουλου, το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης απόλαυσαν τα παιχνίδια στο τραμπολίνο και έγιναν για λίγο και πάλι παιδιά αφήνοντας στην άκρη οτιδήποτε άλλο.

«Όταν η πρόσκληση γενεθλίων λέει να αφήσεις παιδιά, σκυλιά και κακή διάθεση στο σπίτι… (τα γενέθλια ήταν φίλου μας ???? αλλά ευχαριστώ για τις ευχές)» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε.

«Άστραψε και βρόντηξε» η Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα: «Γιορτάζουμε την Ανάσταση του Χριστού, αλλά δεν πιστεύουμε ότι πρέπει να χυθεί το αίμα αθώων πλασμάτων»

Η Εριέττα Κούρκουλου ουδέποτε έκρυψε την ευαισθητοποίησή της σε διάφορα ζητήματα κοινωνικής φύσης, απορρίπτοντας ευθέως παραδόσεις της χώρας μας, όπως είναι το σούβλισμα του αρνιού το Πάσχα.

Η ίδια επανήλθε μέσω από τους λογαριασμούς της στα social media, τονίζοντας πως πρόκειται για «χυμένο αίμα αθώων πλασμάτων» και αντιπαραβάλλοντας την παράδοση αυτή με τις διδαχές του Χριστού περί αγάπης, αφού θεωρεί την ετήσια αυτή παράδοση ως βάρβαρη.

Το δημόσιο «ξέσπασμα» της Εριέττας Κούρκουλου για το Πάσχα

«Η οικογένειά μας διαλέγει την αγάπη και την ενσυναίσθηση, απορρίπτοντας ότι δεν συνάδει με αυτές τις αξίες.

Γιορτάζουμε και εμείς την Ανάσταση του Χριστού, αλλά δεν πιστεύουμε ότι χρειάζεται να χυθεί το αίμα αθώων πλασμάτων, να παλουκωθούν και να γυρίζουν στην σούβλα ενώ γελάμε και χορεύουμε για να αποδείξουμε ότι είμαστε Έλληνες.

Ο Χριστός δίδαξε την αγάπη, ενώ οι περισσότερες παραδόσεις που δημιουργήθηκαν αργότερα από εμάς στηρίζονται στην εκμετάλλευση, την βαρβαρότητα και τον θάνατο.

Η αγάπη είναι και θα είναι πάντα ο πιο σωστός και ο πιο σίγουρος δρόμος και χαίρομαι πολύ που βλέπω όλο και περισσότερους ανθρώπους να τον ακολουθούν!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share