Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πριν τον Μάνο Νιφλή: Αυτός ο ηθοποιός είχε «κλέψει» την καρδιά της Ελισάβετ Μουτάφη (photo)

Με ποιον γνωστό καλλιτέχνη υπήρξε ζευγάρι;

25 Απριλίου 2023 09:28
Πριν τον Μάνο Νιφλή: Αυτός ο ηθοποιός είχε «κλέψει» την καρδιά της Ελισάβετ Μουτάφη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την 1η Σεπτεμβρίου του 2018 η Ελισάβετ Μουτάφη παντρεύτηκε με τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή στη Σαντορίνη, ωστόσο πριν τον γνωρίσει, ένας ηθοποιός ήταν ο άντρας που της είχε «κλέψει» την καρδιά.

Η δημοφιλής ηθοποιός φέρεται να υπήρξε ζευγάρι πριν μια δεκαετία με τον Γιώργο Κιμούλη! Παρά την τρυφερή σχέση που είχαν οι δυο τους, η Ελισάβετ Μουτάφη ήταν κόλαφος εναντίον του, όταν έμαθε την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για εργασιακό bullying.

«Ανοιχτά και ονομαστικά…εύγε Ζέτα Δούκα και όποιος δεν μπορεί να συμβιώσει ή συνεργαστεί με σεβασμό, ήθος και αξιοπρέπεια στον άλλον, να πάει σπίτι του ή να ζητήσει βοήθεια..», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Ελισάβετ Μουτάφη και Γιώργος Κιμούλης
Ελισάβετ Μουτάφη και Γιώργος Κιμούλης

«Χείμαρρος» η Ελισάβετ Μουτάφη για Αλέξη Γεωργούλη: «Όταν είναι βιασμένο ένα άτομο, είτε ερωτικά είτε από συμπεριφορά....»

Τις καταγγελίες σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη σχολίασε η Ελισάβετ Μουτάφη και ήταν χείμαρρος. Η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως, όταν είναι βιασμένο ένα άτομο, είτε ερωτικά είτε από συμπεριφορά, πρέπει να είσαι μαζί του.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ηθοποιό και ευρωβουλευτή, λέγοντας πως δεν έχουν δουλέψει μαζί.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως είναι με τα άτομα που έχουν βιαστεί, είτε ερωτικά είτε από συμπεριφορά και τόνισε ότι «είναι δουλειά του δικαστηρίου να αποφασίσει και να τιμωρηθεί αυτός που πρέπει να τιμωρηθεί».

«Αν δεν είσαι μάρτυρας ή θύμα…»
«Δεν έχουμε δουλέψει μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη. Θέλω όμως να πω κάτι γιατί, από τότε που συνέβησαν όλα αυτά και μας σόκαραν όλους, εγώ έχω μια πολύ συγκεκριμένη άποψη σε αυτό το θέμα. Και την έχω από την αρχή αυτήν», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Αν δεν είσαι μάρτυρας ή θύμα, εγώ θεωρώ ότι δεν έχεις κανέναν λόγο να βγεις και να μιλήσεις. Να πεις τι; Δεν υπάρχει άποψη. Όταν είναι βιασμένο ένα άτομο, είτε ερωτικά είτε από συμπεριφορά, είσαι μαζί του και δεν υπάρχει άποψη σε αυτό. Είναι δουλειά του δικαστηρίου να αποφασίσει και να τιμωρηθεί αυτός που πρέπει να τιμωρηθεί. Οπότε δεν υπάρχει συζήτηση πάνω στο θέμα».

«Τα τελευταία δυο χρόνια έπεσαν όλα μαζί. Σκάει κάτι συνέχεια. Αλλά ίσως είναι αυτό που λέμε… «έπρεπε να συμβεί». Όταν αποδειχθεί, το ξαναλάεω, ότι είναι ένοχοι αυτοί οι άνθρωποι και βία δεν πρέπει να υπάρχει πουθενά», συμπλήρωσε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Δείτε το απόσπασμα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share