Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

«Βόμβα» από Σία Κοσιώνη: «Πολλά πράγματα με κέρδισαν στον Κώστα Μπακογιάννη, είμαστε μαζί από...»

Τι εξομολογήθηκε για τη σχέση τους;

25 Απριλίου 2023 08:56
«Βόμβα» από Σία Κοσιώνη: «Πολλά πράγματα με κέρδισαν στον Κώστα Μπακογιάννη, είμαστε μαζί από...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ, είχε βρεθεί η Σία Κοσιώνη πριν δύο περίπου χρόνια και όπως πολλοί περίμεναν προέβη σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, ρίχνοντας τη δική της «βόμβα». Η δημοσιογράφος, όπως ήταν αναμενόμενο, δέχθηκε τότε και ερωτήσεις για τον σύζυγο της, Κώστα Μπακογιάννη και αποκάλυψε τα πράγματα που την κέρδισαν, αλλά και από πότε είναι μαζί.

Όλοι γνωρίζουμε πως πλέον ζει τον έρωτα της με τον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος επίσης πήρε διαζύγιο, με στιγμές ευτυχίας μαζί με το γιο τους, με την Κοσιώνη μάλιστα να έχει και εξαιρετική σχέση με τη μητέρα του, Ντόρα.

«Φυσικά είμαι ερωτευμένη! Είμαστε μαζί από τα τέλη του 2013. Στο facebook είχα κάνει την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. Πολλά πράγματα με κέρδισαν στον Κώστα. Το σημαντικότερο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που με κάνει και νιώθω τρομερά αισιόδοξη.

Με κάνει και νιώθω χαρά από την πρώτη στιγμή, με έκανε να νιώθω χαρούμενη, αισιόδοξη και ότι στραβό, δύσκολο, δύστροπο μας συμβαίνει, μου δημιουργεί αυτή την αίσθηση ότι… δεν έγινε τίποτα, θα τα καταφέρουμε, πάμε παρακάτω, όλα καλά.

Με κάνει χαρούμενη, αισιόδοξη και μου δίνει σιγουριά. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με έναν πολιτικό, μα ποτέ. Φυσικά και μιλάμε για πολιτικά, άλλοτε συμφωνούμε, άλλοτε διαφωνούμε, γίνονται πολύ γερά ντιμπέιτ σε αυτό το σπίτι.

Αυτό που μου άρεσε στον Κώστα από την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν έμοιαζε με πολιτικό, δηλαδή έχει μια πολύ μεγάλη κόντρα στον χαρακτήρα του. Δεν συμπεριφέρεται σαν πολιτικός και αυτό το βρήκα πολύ γοητευτικό. Και ελπίζω να το κρατήσει για το καλό του», ανέφερε μεταξύ άλλων η Σία Κοσιώνη.

Δείτε όσα δήλωσε:

Ενοχλημένη για την Έλλη Στάη η Σία Κοσιώνη: «Έλεος πια, έχω κουραστεί να...»

Η Σία Κοσιώνη γράφει τη δική της ιστορία ως παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση, με πολλούς να τη συγκρίνουν με την Έλλη Στάη, ως προς το προφίλ της «Σιδηράς Κυρίας», για το οποίο μίλησε για το πώς το «έχτισε» η ιστορική δημοσιογράφος.

Για τη σύγκριση αυτή, λοιπόν, μίλησε μέσα σε όλα η δημοσιογράφος, «ξεσπώντας» μάλιστα ενοχλημένη με το γεγονός αυτό.

Η απάντηση της Κοσιώνη που... ξέκοψε τη σύγκριση

«Στην αρχή, με ρωτούσαν πολύ για την Έλλη Στάη και μας συνέκριναν. Ήταν στο πλαίσιο του τηλεοπτικού κουτσομπολιού, θεωρώ, γιατί μετά από πολλά χρόνια βγήκε σε θέση κεντρικής παρουσιάστριας ειδήσεων μια γυναίκα με ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια.

Είχαν ταυτίσει αυτή τη θέση και αυτή την εικόνα με την Έλλη Στάη. Κάποια στιγμή με είχε κουράσει, έλεγα “έλεος, ρε παιδιά!”. Ούτε αντέγραψα ποτέ την Έλλη Στάη ούτε είμαι κλώνος της ούτε πιστεύω στην τηλε-κλωνοποίηση.

Πιστεύω στο νέο, το διαφορετικό, σε ανθρώπους που έχουν κάτι καινούριο να δώσουν, σε αυτόνομες προσωπικότητες, που θα αφήσουν το δικό τους στίγμα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share