Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κάρφωσε» τον Αλέξη Γεωργούλη ο Χάρης Ρώμας: «Δε θέλω να παριστάνω τον Πώποτα με το "Τάξις και Ηθική", αλλά και ο ίδιος ο αδελφός μου αν ήταν...»

Η «αιχμηρή» τοποθέτηση του ηθοποιού για το συνάδελφό του

24 Απριλίου 2023 11:53
«Κάρφωσε» τον Αλέξη Γεωργούλη ο Χάρης Ρώμας: «Δε θέλω να παριστάνω τον Πώποτα με το
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Χάρης Ρώμας τοποθετήθηκε με τη σειρά του μέσω του «Breakfast@Star» για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, τονίζοντας ότι η Δικαιοσύνη δεν πρέπει να του χαριστεί, εφόσον είναι ένοχος, τη στιγμή που η Βίκυ Σταυροπούλου απευθύνει μηνύματα αγάπης.

Ο ιστορικός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για το ζήτημα, που απασχολεί την πολιτική και καλλιτεχνική σκηνή, επισημαίνοντας πως παραμένει επιφυλακτικός, επιμένοντας όμως πως του αξίζει η πιο μεγάλη ποινή, αν αποδειχθούν οι ισχυρισμοί περί βιασμού και ξυλοδαρμού, προσθέτοντας πως θα το ζητούσε ακόμη κι αν επρόκειτο για τον ίδιο τον αδελφό του.

Η τοποθέτηση του Ρώμα για την υπόθεση Γεωργούλη

«Σε σχέση με τον σάλο που έχει προκληθεί στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη είμαι υποχρεωμένος, όπως και όλοι όσοι έχουμε δημόσιο λόγο, να είμαι άκρως επιφυλακτικός, επειδή υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Τα ξέρουμε από προηγούμενες περιπτώσεις και η Δικαιοσύνη θα κρίνει.

Η κακοποίηση σεξουαλική ή ψυχολογική πρέπει να θεωρείται κακούργημα κι αν αποδειχθεί πως ο Αλέξης, ή οποιοσδήποτε άλλος, ακόμη και ο ίδιος μου ο αδελφός, είναι ένοχος, τότε πρέπει να τιμωρηθεί με μεγάλη ποινή. Τέτοιες υποθέσεις δε... σηκώνουν "ναι μεν, αλλά", γιατί ενισχύουν τον θύτη. Προσωπικά δεν χαρίζομαι, ακόμη κι αν ήταν ο ίδιος μου ο αδελφός.

Δε θέλω να παριστάνω το "Τάξις και Ηθική" του Πώποτα, αλλά έτσι σκέφτομαι, ειδικά όταν πρόκειται για περιπτώσεις κατάχρησης εξουσίας, την οποία εμείς είχαμε την τύχη να αποκτήσουμε. Δεν έχουμε το δικαίωμα να την εκμεταλλευόμαστε με λάθος τρόπο», ανέφερε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share