Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Ο θάνατος που «τσάκισε» την Πηγή Δεβετζή: «Μετά από αυτό το γεγονός... άλλαξε όλη μου η ζωή» (Video)

«Θα ευχηθώ να περνάμε καλά και να μην παίρνουμε μέσα μας τις στεναχώριες»

24 Απριλίου 2023 08:13
Ο θάνατος που «τσάκισε» την Πηγή Δεβετζή: «Μετά από αυτό το γεγονός... άλλαξε όλη μου η ζωή» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής After Dark που προβλήθηκε στο OPEN. Η δημοφιλής αθλήτρια μίλησε, μέσα σε όλα, για την σχέση με τους αγαπημένους της γονείς και τη δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του πατέρα της. Παράλληλα, η Πηγή Δεβετζή χαρακτήρισε γελοία τα όσα ακούγονται αναφορικά με την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Ειδικότερα, η Πηγή Δεβετζή εξομολογήθηκε πως «θα ευχηθώ να περνάμε καλά και να μην παίρνουμε μέσα μας τις στεναχώριες. Επειδή το έχω νιώσει εγώ με τον πατέρα μου, που τον έχασα, σίγουρα ο άνθρωπος είχε στεναχώριες μέσα του και του βγήκαν αυτά που του βγήκαν. Να ‘ναι καλά εκεί που είναι ο άνθρωπος αλλά μετά από αυτό το γεγονός που έχασα τον μπαμπά μου άλλαξε όλη μου η ζωή. 11 χρόνια πριν, σαν να ήταν χθες».

«Σε μια οικογένεια που έχω μεγαλώσει με αρχές και ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι. Ο πατέρας μου ήταν δάσκαλος, με διάβαζε, ήθελε να είμαι αθλήτρια αλλά και να διαβάζω ως παιδί του δασκάλου. Έζησε ευτυχώς τις χαρές μου, ένιωσε και αυτός περήφανος και το διαλαλούσε παντού. Ήταν πιο διαχυτικός ο μπαμπάς ενώ η μαμά μου δεν είναι τόσο, είναι πιο μαζεμένη και την λέω «αγία Ελένη» γιατί έχει πολύ υπομονή. Το καλό είναι ότι μεγαλώσαμε σε μια οικογένεια που δεν είχαμε φασαρίες, τσακωμούς ούτε εγώ ούτε ο αδελφός μου και μεγαλώσαμε με αρχές. Εγώ και ο αδελφός μου είμαστε δυο παιδιά χαμηλών τόνων που θα υποστηρίξουμε το δίκαιο και θα κρίνουμε το άδικο».

«Συγκινήθηκα τώρα… Στην υγειά μας! Και για τον μπαμπά και γενικά για την οικογένεια μου όταν μιλάω… Είμαι πολύ περήφανη που έχω αυτή την οικογένεια. Η μαμά μου είναι στην Αλεξανδρούπολη όπως και ο αδελφός μου με την γυναίκα του και τα δυο μου ανίψια τα οποία τα λατρεύω. Αφού λέω «και να μην κάνω παιδιά, έχω τα ανίψια μου», τα λατρεύω και τον έναν τον έχω βαπτίσει» συμπλήρωσε, επίσης, η Πηγή Δεβετζή στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share