Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Κεραυνός εν αιθρία» για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Στη φόρα ο πραγματικός λόγος που χώρισε με τον Βλάσση Μπονάτσο

Ελάχιστοι τον γνώριζαν!

23 Απριλίου 2023 16:46
«Κεραυνός εν αιθρία» για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Στη φόρα ο πραγματικός λόγος που χώρισε με τον Βλάσση Μπονάτσο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γνώρισε αρκετούς έρωτες στη ζωή της κι ένας εξ αυτών ήταν ο Βλάσσης Μπονάτσος, με τη σχέση τους να είναι «θυελλώδης» και να έχει απασχολήσει έντονα την ελληνική showbiz, όπως φυσικά και ο γάμος της ηθοποιού με τον Παπαμιχαήλ μέσα και από τις αποκαλύψεις του Μάκη Δελαπόρτα. Αυτή τη φορά έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία ο πραγματικός λόγος που χώρισε με τον αείμνηστο παρουσιαστή.

Είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης Εβίτα και η σχέση τους, που είχε μονοπωλήσει τον Τύπο τη δεκαετία του '80, κράτησε πεντέμισι χρόνια.

Ο Βλάσης Μπονάτσος είχε μιλήσει για την πρώτη τους γνωριμία το 1981. Τότε, εκείνος είχε επιστρέψει από την Αμερική, όπου ζούσε χρόνια και η Αλίκη Βουγιουκλάκη ετοιμαζόταν να ανεβάσει την παράσταση Εβίτα : «Ο μαέστρος της παράστασης της πιπίλαγε το μυαλό ότι ο ρόλος του Τσε Γκε Βάρα στην Εβίτα θα μπορούσε να τον κάνει μόνο ο Μπονάτσος». Η πρώτη γνωριμία έγινε πολύ τυπικά και ο Βλάσσης Μπονάτσος πήρε τον ρόλο. «Στην πρεμιέρα βγήκε να υποκλιθεί στο κοινό το οποίο με χειροκρότησε δυνατά, ενώ η Εβίτα, Αλίκη Βουγιουκλάκη δέχτηκε λίγο λιγότερο από του Τσε. Η Βουγιουκλάκη ομολόγησε μόνη της ότι ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα της που κάποιος συνεργάτης πήρε περισσότερο χειροκρότημα από αυτήν. Τότε ξεκίνησε η ιδιαίτερη συμπάθεια διότι η Αλίκη παθιαζόταν με τους συμπρωταγωνιστές της καθώς ζούσε τον ρόλο».

Η σχέση τους άρχισε έπειτα από τέσσερις μήνες και εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο και παθιασμένο έρωτα. Όπως είπε πει ο Βλάσσης Μπονάτσος, στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα γιατί η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν αυταρχική και εγωίστρια και είχε συνηθίσει να επιβάλλεται στην προσωπική της ζωή όπως έκανε και στη δουλειά: «Αυτά κάποια στιγμή κοπήκανε και σιγά σιγά άλλαζε συνήθειες, χαρακτήρα και η συμπεριφορά της προς το προσωπικό της και προς τον κόσμο».

Ο Βλάσσης Μπονάτσος, ο οποίος ήταν τραγουδιστής των Πελόμα Μποκιού και ροκάς, είχε αποκαλύψει επίσης ότι ήταν ενθουσιασμένη που γνώριζε έναν νέο άνθρωπο με άλλες συνήθειες και άλλα ιδανικά.

«Ήταν πολύ συναισθηματική και δινόταν εκατό τοις εκατό. Είχε τρομερό χιούμορ και της άρεσε να κάνει πλάκες. Παρόλο που ήταν σκληρή και εργασιομανής είχε έναν παιδικό χαρακτήρα, ήταν ζηλιάρα και ήθελε αποκλειστικότητα». «Ήμασταν 5.5 χρόνια μαζί και χωρίσαμε φιλικά» είχε πει για τον χωρισμό τους.

Η καθημερινότητα... με τον Ψινάκη

Μετά τον χωρισμό τους ο Βλάσσης Μπονάτσος έμενε σπίτι του Ηλία Ψινάκη. Αυτές τις ημέρες θυμήθηκε ο γνωστός μάνατζερ στην εκπομπή του «Στο Γηροκομείο».

Όπως είπε ο ίδιος: «Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, διαμάντι και δεν είχε κακία. Είχε τρομερό γέλιο. Ήταν πολύ ροκ και γλυκός. Όταν χώρισε με την Αλίκη, ήμουν φίλος και των δύο. Η Αλίκη τα έφτιαξε με τον Κώστα Σπυρόπουλο και στην αρχή ο Βλάσσης σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Ήμουν ένα βράδυ με τον Βλάσση κι ένα με την Αλίκη».

Και πρόσθεσε: «Καθόμασταν στον Θεολόγο, στο εξοχικό της και περιμέναμε να έρθει ο Φασουλής κι ο Βλάσσης. Εκεί που καθόμασταν στο σπίτι και χτενιζόταν η Αλίκη, είχε μια φωτογραφία του Βλάσση κι είπε «Βλασσάκι μου εμείς μαζί θα γεράσεις». Μόλις χώρισαν, ο Βλάσσης έμενε μαζί μου τον πρώτο καιρό γιατί η Αλίκη τα είχε φτιάξει με τον Κώστα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share