Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Το πήραν απόφαση Νίκος Καρβέλας και Έλενα Φερεντίνου - Η ανακοίνωση για τον γιο τους

Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους γιόρτασαν στις 12 Απριλίου

23 Απριλίου 2023 10:19
Το πήραν απόφαση Νίκος Καρβέλας και Έλενα Φερεντίνου - Η ανακοίνωση για τον γιο τους
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους γιόρτασαν στις 12 Απριλίου ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου οι οποίοι απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα με τον μικρό τους. Παράλληλα, μια βαθιά εξομολογητική συνέντευξη είχε δώσει πριν χρόνια η Άννα Βίσση, ρίχνοντας «βόμβα» και αποκαλύπτοντας το λόγο που απέτυχε ο γάμος της με τον Νίκο Καρβέλα.

Το ζευγάρι το οποίο ζει μόνιμα πλέον στην Καλαμάτα συνδύασε τα γενέθλια του γιου του με ένα ολιγοήμερο ταξίδι στο Λονδίνο! Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life και της Κορύνας Μανταγάρη το ζευγάρι έχει αποφασίσει να ονομάσει τον γιο του Φαίδωνα το όνομα του πατέρα τη Έλενας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μικρός Καρβέλας έχει γεμίσει με αγάπη και ευτυχία τους γονείς του αλλά και τις οικογένειές τους που υπεραγαπούν και περιμένουν πώς και πώς να γίνει βάπτιση.

Νίκος Καρβέλας και Έλενα Φερεντίνου

Βέβαια είναι γνωστό πως ο Νίκος Καρβέλας είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και κράτα την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τεράστια προβολή του λόγω της πορείας του. Γι’ αυτό και το ζευγάρι έχει ως προτεραιότητα να κρατήσει μακριά από τα φλας και το μυστήριο της βάπτιση του μικρού.

«Φοβόμουν πολύ, ο Νίκος Καρβέλας καθόταν...»: Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε η Άννα Βίσση

Συνέντευξη στο περιοδικό Gala παραχώρησε η Άννα Βίσση, η οποία αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με τον Νίκο Καρβέλα, ενώ μίλησε και για τη φιλία της με την Αννίτα Πάνια. Πότε φοβήθηκε πολύ η γνωστή τραγουδίστρια;

«Έχω πολλά να θυμάμαι και να συγκινούμαι, ειπωμένα από τον Νίκο. Από τα πιο ωραία όμως ήταν ένα τραγούδι που έγραψε το προηγούμενο βράδυ που θα γεννούσα τη Σοφία. Παράλληλα, δεν φαντάζεστε τι έκαναν Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια την επόμενη ημέρα του γάμου τους.

Θυμάμαι ότι φοβόμουν πολύ, με περίμενε καισαρική και έκλαιγα όλο το βράδυ. Καθόταν δίπλα μου με μια κιθάρα και έγραψε ένα υπέροχο τραγούδι, τόσο απλό που με ησύχαζε για να μη φοβάμαι. Ονόμαζε το παιδί μας “A little you and me”», είπε αρχικά η τραγουδίστρια για τον Νίκο Καρβέλα.

Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας

Όσον αφορά τη φιλία της με την Αννίτα Πάνια η Άννα Βίσση είπε:

«Με την Αννίτα ταιριάζω πολύ στη αίσθηση του χιούμορ και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που μας ενώνουν, εκτός από τον πρώην μου και τον πρώην της, τον Νίκο Καρβέλα. Στην τριάδα Άννα – Αννίτα – Νίκος, κοινό μας σημείο είναι σίγουρα η ειλικρινής φιλία και το χιούμορ, ένα συστατικό που θεωρώ βασικό για οποιαδήποτε σχέση στη ζωή μου. Επίσης την αγαπώ πολύ ως άνθρωπο και τη θεωρώ πιστή μου φίλη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share