Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» με τη Μαρίνα Πατούλη: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα

Δουλειές με...φούντες

22 Απριλίου 2023 16:55
«Βόμβα» με τη Μαρίνα Πατούλη: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σα «βόμβα» έσκασε το νέο επαγγελματικό βήμα της Μαρίνας Πατούλη μετά το διαζύγιό της από τον περιφερειάρχη Αττικής. Με την ευκαιρία, δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος της, Αλέξανδρος.

Το δικό της κατάστημα με ρούχα έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό στην Μύκονο η Μαρίνα Πατούλη, κάτι για το οποίο ανυπομονούσε πολύ και έγινε επιτέλους πραγματικότητα. Η όμορφη επιχειρηματίας βρίσκεται τον περισσότερο καιρό στο νησί, τόσο για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όσο και για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η ίδια παράλληλα διατηρεί κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά της.

Έτσι, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε στο instagram της μια φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε ντυμένη στα ροζ από πάνω μέχρι κάτω, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, ενώ ανακοίνωσε και μερικά ευχάριστα νέα.

Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία

Η Μαρίνα Πατούλη στο μαγαζί της
Μαρίνα Πατούλη

«Είχα τη χαρά να παρευρεθώ στα εγκαίνια της έκθεσης Fame,της διαδικτυακής πλατφόρμας και gallery,με έργα διεθνώς αναγνωρισμένων γυναικών καλλιτεχνών από τη Μέση Ανατολή στο Αρχοντικό Βενιέρη! Συγχαρητηρια στις γυναίκες που έχουν μάθει να δημιουργούν κ να αγωνίζονται για να εξασφαλίσουν μια καλή ποιότητα ζωής για τις ίδιες κ τα παιδιά τους ! #womensright #independent #freedom #lovewoman», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία φυσικά και απέσπασε μέσα σε λίγα λεπτά χιλιάδες likes και σχόλια.

«Βόμβα» από Μαρίνα Πατούλη: «Δε θα γίνει επανασύνδεση ποτέ με τον Γιώργο - Η πεθερά μου ήταν...»

Για τη ζωή της με τον Γιώργο Πατούλη και το διαζύγιό τους που την έκανε να πενθήσει για μια περίοδο μίλησε η Μαρίνα Πατούλη. Η ίδια έριξε «βόμβα», τονίζοντας πως δεν θα γίνει επανασύνδεση, ενώ αναφέρθηκε και στην πεθερά της που έχει φύγει από τη ζωή.

«Γνώρισα τον Γιώργο ένα καλοκαίρι στην Πάρο. Ήμουν 18. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο στα 19 και με θρησκευτικό στα 22. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση. Μεγαλώσαμε μαζί, προχωρήσαμε μαζί» είπε. Παράλληλα, αυτός είναι ο λόγος που κρατάει ακόμα το επίθετο του Γιώργου Πατούλη.

«Δεν περίμενα να έρθει το τέλος του γάμου μας. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Βιώσα έναν ζωντανό θάνατο. Ένα βαρύτατο πένθος. Ήταν κάτι που ουσιαστικά μου ανέτρεψε όλο το ρου της ζωής μου. Τέθηκαν σε κίνδυνο όλες μου οι ισορροπίες δεδομένου ότι έχω χάσει και τους γονείς μου και είμαι και μοναχοπαίδι. Το μοιράστηκα όμως αυτό και δέχτηκα απεριόριστη αγάπη από γυναίκες. Αυτό μου έδωσε τεράστια δύναμη για να το αντιμετωπίσω», ανέφερε για το διαζύγιο.

Μαρίνα Πατούλη: «Δεν θα κάνουμε νεκρανάσταση»

Στη συνέχεια μίλησε για την πεθερά της, που έχει φύγει από τη ζωή. «Έκανα έναν βαρύ απολογισμό ζωής, που έχει δώσει τεράστια δύναμη. Η πεθερά μου ήταν δεύτερη μητέρα μου, μια αγωνίστρια, την οποία θαύμαζα και θαυμάζω. Ποτέ δεν θα ήθελε να χωρίσουμε» επισήμανε.

«Ποτέ δεν θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο Πατούλη. Όταν κλείνει ένας κύκλος ζωής, κλείνει οριστικά. Η αγάπη μου και ο σεβασμός μου για τον Γιώργο είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Ο πόνος του χωρισμού ήταν πολύ μεγάλος, ο θάνατος ήταν θάνατος και δεν θα κάνουμε νεκρανάσταση» ξεκαθάρισε η Μαρίνα Πατούλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share