Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Όταν ο μπαμπάς μας είπε ότι σκοτώθηκε η μαμά...» - Σοκαριστική αποκάλυψη του πρίγκιπα Χάρι για τον θάνατο της Νταϊάνα (Video)

«Δεν μπορώ να πω πολλά για εκείνη την ημέρα. Είναι κάτι πολύ ιδιωτικό»

22 Απριλίου 2023 14:52
«Όταν ο μπαμπάς μας είπε ότι σκοτώθηκε η μαμά...» - Σοκαριστική αποκάλυψη του πρίγκιπα Χάρι για τον θάνατο της Νταϊάνα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

26 χρόνια πέρασαν από το θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Πρόκειται για το αυτοκινητιστικό δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα στο Παρίσι. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τι έβαλαν στο φέρετρο της πριγκίπισσας Νταϊάνα πριν τη θάψουν!

Με αφορμή, το θάνατο της πριγκίπισσας, πριν από περίπου δύο χρόνια, προβλήθηκε από το BBC ένα ντοκιμαντέρ. Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ έφερε τον τίτλο «Diana 7 Days».

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι μίλησαν για τη μητέρα τους και για την ξαφνική είδηση του θανάτους της. Οι ίδιοι αποκάλυψαν λεπτομέρειες για τη στιγμή που έμαθαν για την απώλεια της μαμάς τους. Όσον αφορά τον μικρότερο γιο της Νταϊάνα, Χάρι, αποφάσισε ότι θέλει να πει μερικά πράγματα για εκείνη την τελευταία μέρα του Αυγούστου του 1997.

Από εκεί και πέρα, ο Ουίλιαμ ξεκαθαρίζει μέσα από τις αποκαλύψεις του ότι ο λόγος που πήρε την απόφαση να συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ είναι η επιθυμία του να διατηρηθεί ζωντανή η μνήμη της μητέρας του.

Αποκάλυψη πρίγκιπα Χάρι: Όσα ανέφερε για το θάνατο της μητέρας του, της Πριγκίπισσας Νταϊάνα

«Δεν μπορώ να πω πολλά για εκείνη την ημέρα. Είναι κάτι πολύ ιδιωτικό. Μπορώ όμως να πω πλέον πως ήταν ο πατέρας μας εκείνος που ήρθε και μας είπε πρώτος ότι σκοτώθηκε η μαμά. Έτσι ειπώθηκε. Και έβλεπες στα μάτια του ότι περνούσε το ίδιο πένθος με εμάς, είχε τον ίδιο πόνο. Ήταν δίπλα μας σε όλο αυτό, μας στάθηκε τρομερά και το περάσαμε όλοι μαζί».

Μαρτυρία φρίκης για την πριγκίπισσα Νταϊάνα - Απίστευτη ντροπή για τον Κάρολο!

Αποκάλυψη τώρα! Οι επίμαχες κασέτες που ντροπιάζουν τον Κάρολο και η μαρτυρία φρίκης για την Diana! Το «μαύρο» παρελθόν τους...

Η τελευταία αποκάλυψη που βασίζεται στη μαρτυρία του εικονολήπτη, ο οποίος φέρεται πλέον να ζει στις ΗΠΑ αλλά το διάστημα Σεπτέμβριος 1992-Δεκέμβριος 1993 εργαζόταν στο BBC και συνεργάστηκε με τον Σέτελεν για την επίμαχη εξομολόγηση, θέλει την Νταϊάνα να έκανε τσακωτό τον Πρίγκιπα Κάρολο να κάνει τηλεφωνικό σεξ με την Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς, τη γυναίκα, δηλαδή, την οποία παντρεύτηκε μετά το θάνατο της Lady D.

Δείτε επίσης: «To άγριο σ@ξ και το gay bar...» - Σοκ και δέος για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Γράφει ο εικονολήπτης στο ημερολόγιο που κρατούσε:

Πριγκίπισσα Νταιάνα και Κάρολος

«Η Νταϊάνα έπιασε τον Κάρολο και την Καμίλα στα πράσα. Μας περιέγραψε πώς έφτασε να ακούει τα τηλεφωνήματά τους. Σε μια περίπτωση ο Κάρολος καθόταν στην τουαλέτα όταν τον έπιασε». Σύμφωνα με την ίδια πηγή η Νταϊάνα περιέγραψε αυτό που άκουσε ως «τηλεφωνικό σεξ» με την ίδια να χαρακτηρίζει την Καμίλα ως την πιο ξεδιάντροπη ερωμένη του Καρόλου.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα φέρεται, κατά την ίδια πηγή, να εξέφρασε την απροθυμία της να γίνει βασιλιάς ο σύζυγός της δείχνοντας σαφή προτίμηση στον γιο της Ουίλιαμ.

«Μας έκανε ξεκάθαρο ότι θα έκανε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο Κάρολος δεν θα γίνει ποτέ βασιλιάς. Ήθελε ο Ουίλιαμ να διαδεχθεί τη βασίλισσα όταν πεθάνει. Είχε την ρομαντική ιδέα του να είναι αυτή που φτιάχνει βασιλιάδες, η μητέρα πίσω από το μονάρχη» αναφέρει ο εικονολήπτης.

Οι επίμαχες κασέτες πάνω στις οποίες βασίστηκε το ντοκιμαντέρ εξαφανίστηκαν από το διαμέρισμά της στο παλάτι του Κέσινγκτον το 1997 λίγο μετά το θάνατό της αλλά ανακαλύφθηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα στο διαμέρισμα του πρώην μπάτλερ της Πολ Μπάρελ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share