Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Λιώνει" ο Σάκης Ρουβάς: «Σαν χτες μου φαίνεται που...» - Η σπαρακτική ανάρτηση του τραγουδιστή (photo)

«Έχουν περάσει 7 χρόνια...»

22 Απριλίου 2023 12:43
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις αγκαλιές και τα φιλιά «έπνιξαν» από το πρωί τον γιο τους ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αφού έχει τα γενέθλιά του. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τον λόγο που «πάγωσε» η σχέση της Μαριάννας Λάτση με τον Σάκη Ρουβά.

Ο μικρός Απόλλωνας έγινε 7 ετών και οι γονείς του μαζί με τα αδέρφια του του ετοίμασαν το πιο όμορφο πάρτι με τούρτα και ό,τι άλλο ήθελε η καρδιά του.

Ο τραγουδιστής μάλιστα μοιράστηκε και ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον εορτάζοντα και σημείωσε στη λεζάντα: «Σαν χτες μου φαίνεται που σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, κι όμως έχουν περάσει 7 χρόνια!»

Το περιστατικό που θέλει να ξεχάσει ο Σάκης Ρουβάς: «Με φυγάδευσαν κάποιοι αστυνομικοί...»

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν καλεσμένος πριν λίγο καιρό ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είχε αποκαλύψει ένα ακραίο περιστατικό σε ένα φεστιβάλ, που μάλλον θέλει να ξεχάσει, καθώς τον είχαν φυγαδεύσει οι αστυνομικοί. Με την ευκαιρία δείτε την κίνηση ανθρωπιάς που έκανε ο γνωστός τραγουδιστής.

Μέσα σ’ όλα, ο τραγουδιστής μας πήγε πίσω στην χρονιά του 1991, σε ένα φεστιβάλ που είχε τραγουδήσει, με τα κορίτσια να τον αποθεώνουν και τα αγόρια να του πετάνε πέτρες.

«Άρχισαν κάποια αγόρια να τα παίρνουν στο κρανίο και να πετάνε πέτρες. Οι λίγες πέτρες έγιναν πετροπόλεμος και κάποια στιγμή ανέβηκαν και πάνω στη σκηνή. Έσπασαν ότι βρήκαν πάνω στη σκηνή, εμένα με φυγάδευσαν κάποιοι αστυνομικοί και σωματοφύλακες, οπότε διαλύθηκε το φεστιβάλ γιατί τα σπάσανε όλα», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς.

Σάκης Ρουβάς

Στην συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε ότι «την επόμενη εβδομάδα έπρεπε να πάω στο Μοσχάτο σε άλλο αντίστοιχο φεστιβάλ και μου έστειλαν μήνυμα ότι “αν έρθεις στο Μοσχάτο, σε περιμένουμε με νεράντζια και ξυράφια”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share