Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη η Θεοφανία Παπαθωμά: «Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό...»

Προκαλεί η ηθοποιός

20 Απριλίου 2023 21:27
Στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη η Θεοφανία Παπαθωμά: «Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία για βιασμό φαίνεται πως στέκεται ανοιχτά η Θεοφανία Παπαθωμά η οποία σε μια ειρωνική ανάρτηση αναφέρει πως αν «αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη νομική σύμβουλο της Κομισιόν».

Η γνωστή ηθοποιός, σύζυγος του... αρχηγού των «ΨΕΚ», τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν θεωρεί τις καταγγελίες αληθινές και ταυτιζόμενη, ουσιαστικά, με αντίστοιχες τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που άφησαν υπόνοιες κατά της καταγγέλλουσας.

«Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό...» έγραψε συγκεκριμένα η Θεοφανία Παπαθωμά (σ.σ. για την οποία έχει παλαιότερα γραφτεί ότι υπήρξε μία εκ των... κατακτήσεων του Αλέξη Γεωργούλη), μην αφήνοντας καμία αμφιβολία για το ποια πλευρά στηρίζει και πιστεύει...

ανάρτηση Θεοφανίας Παπαθωμά για Αλέξη Γεωργούλη

Αλέξης Γεωργούλης: Αυτή θα είναι η ποινή του αν αποδειχθούν οι καταγγελίες - «Ιατρικά έγγραφα επιβεβαιώνουν τον ξυλοδαρμό της»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, με νέα στοιχεία να έρχονται στο φως, μεταξύ των οποίων τα ιατρικά έγγραφα, που επιβεβαιώνουν την καταγγελία, σύμφωνα με τη Ζέφη Δεδαδήμα.

Αναφερόμενη στην υπόθεση και τα στοιχεία που έχει η δικαιοσύνη, σημείωσε ότι «οι βελγικές αρχές είναι αυτές που ερευνήσουν. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ποινικά αδικήματα σοβαρότατα. Οι βελγικές αρχές κάνουν μια πολύ μεγάλη έρευνα, αν και με καθυστέρηση. Υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα παντού, και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Σε ερώτηση εάν η γυναίκα αυτή όταν έκανε την καταγγελία πήγε μέχρι και στο νοσοκομείο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Ζέφη Δημαδάμα απάντησε:

«Από αυτά που γνωρίζουμε εμείς, υπάρχουν και κάποια ιατρικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν αυτά τα οποία η ίδια καταγγέλλει. Έχουμε αυτή την πληροφόρηση».

Μέχρι και 10 χρόνια η φυλάκισή του

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κορογιαννάκης, δικηγόρος Βρυξελλών μίλησε για ασυνήθιστη καθυστέρηση για τα βελγικά δεδομένα. Σημείωσε δε, ότι η δίκη θα γίνει στο Βέλγιο και η ποινή για βιασμό είναι από 5 έως 10 χρόνια.

Πρόκειται δε, για ποινές που εκτίνονται στη φυλακή και δεν εξαγοράζονται.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share