Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγικές ώρες για Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου - Στο νοσοκομείο η κόρη τους

Όσα ανέφερε η τραγουδίστρια

20 Απριλίου 2023 20:25
Τραγικές ώρες για Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου - Στο νοσοκομείο η κόρη τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικές ώρες βιώνουν η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, καθώς η κόρη τους βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Μέσω ενός instastory που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Ελένη Χατζίδου ενημέρωσε πως η ίδια κι ο Ετεοκλής Παύλου βρίσκονται στο νοσοκομείο μαζί με την κορούλα τους, καθώς αντιμετωπίζει κάποιους πόνους στην μέση της και δεν της επέτρεπαν να κοιμηθεί καλά το βράδυ.

«Δείχνουμε τις χαρές μας και τις ωραίες στιγμές αλλά είναι ωραίο να ξέρετε και αυτά τα πράγματα, γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι ανάλογο και σε εσάς και να έχετε πελαγώσει. Συμβουλευόμαστε τον παιδίατρό μας για οτιδήποτε γίνεται αλλά συμβαίνει.

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου

Εμείς το συζητάμε και με άλλες μανούλες και το ψάχνουμε λίγο παραπάνω. Η Μελίτα ξυπνούσε με πόνους στην πλάτη και στη μέση, ήταν πολύ σοβαρό, το παιδάκι δεν μπορούσε να κοιμηθεί» ανέφερε στο βίντεο η Ελένη Χατζίδου.

«Ήρθαμε για μια εξέταση προγραμματισμένη στο Ιατρικό. Παραπονιέται εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι πονάει η μέση και η πλάτη της. Έχουμε πάει φυσικά και σε παιδορθοπεδικό και σε παιδορευματολόγο και έχουμε κάνει πολλές εξετάσεις αίματος όλον αυτόν τον καιρό για να δούμε αν υπάρχει τυχόν ρευματοπάθεια» έγραψε η τραγουδίστρια.

Εκφράστηκε ανοιχτά η Ελένη Χατζίδου: "Στη συμπόνοια είναι δύο..." - Τα λόγια αγάπης που συγκίνησαν

H Eλένη Χατζίδου είναι παντρεμένη και τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου, αλλά πριν είχε πολλές θυελλώδεις σχέσεις. Πολλοί γοητευτικοί άνδρες πέρασαν από την ζωή της και την "χάραξαν".

Ένας από αυτούς ήταν και ο ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor Άρης Σοϊλέδης.

Η Ελένη δεν κρύβεται ποτέ. Όταν είναι ερωτευμένη το αισθάνεται με τα χίλια και το εκφράζει.

Με τον πρώην σύντροφό της Άρη μοιράζονταν συχνά ευτυχισμένες στιγμές τους στα social media.

Η γνωστή τραγουδίστρια ως λάτρης της λογοτεχνίας αγαπά να αφιερώνει στίχους συγγραφέων και μία από τις πιο ωραίες δημοσιεύσεις της ήταν τα λόγια του Νίκου Καζαντζάκη για το νόημα της αγάπης, μέσα από το βιβλίο του «Ο Φτωχούλης του Θεού» που είχε συνοδεύσει με μια selfie της με τον σύντροφό της.

Σήμερα μπορεί να είναι δύο ξένοι. Τότε ο έρωτας φώναζε και τα πρόσωπά τους έλαμπαν.

Εκφράστηκε ανοιχτά η Ελένη Χατζίδου:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share