Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Οι δύο άντρες που σημάδεψαν την Χαρούλα Αλεξίου: Οι αθόρυβοι γάμοι και ο χωρισμός (photos)

Πάντα προσγειωμένη και ταπεινή παρά την σπουδαία καριέρα της

19 Απριλίου 2023 15:15
Οι δύο άντρες που σημάδεψαν την Χαρούλα Αλεξίου: Οι αθόρυβοι γάμοι και ο χωρισμός (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χαρούλα Αλεξίου σπάνια μιλάει για την προσωπική της ζωή, ωστόσο υπήρξαν δύο άντρες που πέρασαν από τη ζωή της και τη σημάδεψαν. Οι γάμοι της ήταν αθόρυβοι και οι χωρισμοί της ποτέ δεν απασχόλησαν τα μέσα.

Έρευνες αναφέρουν ότι η σπουδαία Χαρούλα Αλεξίου, έχει πουλήσει πάνω από 11.000.000 προσωπικούς της δίσκους και είναι η μόνη γυναίκα τραγουδίστρια που έχει αγγίξει το απίστευτο αυτό νούμερο. Με την ευκαιρία, δείτε την αγνώριστη με κοντό μαλλί σε ηλικία 16 ετών.

Μεγάλη τιμή στο όνομα της έχει κάνει και ο μεγάλος Στέλιος Καζαντζίδης μέσα από συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ και στον Θανάση Λάλα, στην εκπομπή «Φάρμα των Ανθρώπων», λέγοντας:

«Η Χάρις Αλεξίου έχει μεγάλη φωνή. Είναι ό,τι καλύτερο έχει βγάλει τούτος ο τόπος. Τα τραγούδια της είναι η προσωπική ιστορία του καθενός από εμάς. Είναι μεγάλη τραγουδίστρια, μετατρέπει το γενικό σε προσωπικό και σε κάνει να ταυτίζεσαι».

Ακόμα ο Μάνος Χατζιδάκης ανέφερε: «Η Χάρις Αλεξίου είναι σπουδαία καλλιτέχνης. Μου θυμίζει την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ», ενώ ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης τόνισε: «Αυτή η φωνή έχει θέση στην εκκλησία».

Τέλος ο Ζυλ Ντασέν, ο Αμερικάνος σκηνοθέτης και σύζυγος της Μελίνας Μερκούρη μίλησε για την Χάρις Αλεξίου και σχολίασε: «Τρεις είναι καλύτερες τραγουδίστριες σε όλο τον κόσμο. Η μία είναι Ελληνίδα και είναι η Χάρις Αλεξίου».

Χαρούλα Αλεξίου και Αχιλλέας Θεοφίλου
Η Χαρούλα Αλεξίου με τον πρώτο της σύζυγο, Αχιλλέας Θεοφίλου

Μία πληγή των παιδικών της χρόνων, ήταν που δεν κατάφερε να μορφωθεί, στον βαθμό που ήθελε και με τον τρόπο που ήθελε. Ολοκλήρωσε το πεντατάξιο σχολείο και αργότερα ακολούθησε δραματικές σπουδές.

Η μητέρα της έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν 28 ετών, τότε ομολογεί πως ενηλικιώθηκε.

Οι δύο γάμοι της Χαρούλας Αλεξίου

Η Χάρις Αλεξίου έχει παντρευτεί 2 φορές στη ζωή της. Η πρώτη φορά ήταν με τον Αχιλλέα Θεοφίλου, ο οποίος είναι παραγωγός και τη δεύτερη φορά παντρεύτηκε με τον Σωτήρη Μπασιάκο, τον μάνατζέρ της.

Χαρούλα Αλεξίου και Σωτήρης Μπασιάκος
Η Χαρούλα Αλεξίου στο γάμο της με τον Σωτήρη Μπασιάκο

Επιπλέον, έχει και έναν γιο, τον οποίο είχε υιοθετήσει και του έδωσε το όνομα Μάνος, από τον καρδιακό της φίλο, Μάνο Λοΐζο, ο οποίος της έχει χαρίσει ορισμένες από τις σπουδαιότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share