Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

«Ντροπή! Δεν έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου...» - "Αρπάχτηκαν" Γιώργος Λιάγκας και Φωτεινή Πετρογιάννη για τον Αλέξη Γεωργούλη (Video)

«Μη βάζεις στο στόμα μου πράγματα που δεν έχω πει»

19 Απριλίου 2023 14:36
«Ντροπή! Δεν έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου...» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένταση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής «Το πρωινό» ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φωτεινή Πετρογιάννη, την ώρα που συζητούσαν για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Παράλληλα, δείτε εδώ την καταγγέλλουσα όταν μιλούσε για τις κακοποιήσεις παιδιών αλλά και την ανάρτηση που είχε κάνει για τη 12χρονη στον Κολωνό.

"Αρπάχτηκαν" Γιώργος Λιάγκας και Φωτεινή Πετρογιάννη για τον Αλέξη Γεωργούλη

Γιώργος Λιάγκας: Κρεμάσαμε μια γυναίκα, χωρίς να το θέλει, στα μανταλάκια. Θα μου πεις, η κοινωνία αυτή τελικά θα κάνει τη γυναίκα αυτή ηρωίδα; Πολύ πιθανό, θα γίνει η ιέρεια του #metoo στην Ελλάδα η συγκεκριμένη κυρία και το αξίζει και μπράβο της, αν ισχύουν οι καταγγελίες προφανώς.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Επειδή λέει ότι θα ηρωποιηθεί, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον

Γιώργος Λιάγκας: Αν ευσταθούν οι καταγγελίες είπα. Μη βάζεις στο στόμα μου πράγματα που δεν έχω πει.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Δεν λέω για σένα Γιώργο μου, δεν λέω για σένα. Άλλο πράγμα θέλω να πω.

Γιώργος Λιάγκας: Μη δημιουργείς εντυπώσεις.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Εγώ δημιουργώ εντυπώσεις; Δεν με άφησες να ολοκληρώσω. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δεν είναι όλοι μαζί της και αυτό είναι που με στενοχωρεί εμένα. Είναι άλλο να πεις δεν ξέρω αν ευσταθούν όλα αυτά και θα το κρίνει η Δικαιοσύνη και άλλο να σπεύδεις να γράψεις ότι το εκμεταλλεύεται, γιατί το είπε τώρα λίγο πριν τις εκλογές, δέχεται επιθέσεις αυτή η γυναίκα.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φωτεινή Πετρογιάννη καβγάδισαν έντονα στον τηλεοπτικό αέρα.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Είναι πολύ σημαντικό για τους ψηφοφόρους να γνωρίζουν πότε ακριβώς ενημερώθηκαν τα στελέχη του κόμματος, πότε έγινε γνωστή αυτή η ιστορία, πώς το διαχειρίστηκαν και τι έκαναν ακριβώς πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Γιώργος Λιάγκας: Είπα κάτι και το πήγατε αλλού πάλι, πολιτικά. Κάνετε κι εσείς μικροπολιτική στην εκπομπή εδώ. Εγώ διαφωνώ με αυτή τη μικροπολιτική λογική.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Κάνουμε εμείς μικροπολιτική; Επειδή θέλουμε να ξέρουμε πότε ακριβώς μαθεύτηκε αυτό το συμβάν;

Γιώργος Λιάγκας: Εγώ το πήγα όμως Φωτεινή μου αλλού. Εγώ το πήγα στη λογική ότι ενώ όλοι προτρέπουμε τα θύματα να μιλήσουν, βγαίνουμε και διαπομπεύουμε τα θύματα. Δεν με αφορά καθόλου αν θα χάσει ψήφους ο ΣΥΡΙΖΑ ή αν θα πάρει ο Κυριάκος.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Εμένα με αφορά.

Γιώργος Λιάγκας: Χαίρομαι που λες ότι σε αφορά. Εμένα καθόλου. Μικροπολιτική δεν έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου, εγώ προσωπικά.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Ούτε εγώ γιατί δεν ασχολούμαι με αυτά τα θέματα. Αυτό που λέω είναι ότι με αφορά ως ψηφοφόρο να ξέρω πότε έγινε γνωστή αυτή η ιστορία.

Γιώργος Λιάγκας: Θα τσακωθούμε εδώ τώρα λες και είμαστε γραφικοί πολιτικοί που τσακώνονται στα παράθυρα. Ντροπή!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share