Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Έλενα Γράβεζα: Η γυναίκα που λίγο έλειψε να παντρευτεί ο Γιώργος Λιάγκας πριν τη Φαίη Σκορδά (photos)

Η άγνωστη σχέση του παρουσιαστή

19 Απριλίου 2023 13:56
Έλενα Γράβεζα: Η γυναίκα που λίγο έλειψε να παντρευτεί ο Γιώργος Λιάγκας πριν τη Φαίη Σκορδά (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί οι περισσότεροι που γνωρίζουν το Γιώργο Λιάγκα να έχουν συνδέσει το όνομα του με τη Φαίη Σκορδά, ωστόσο ο παρουσιαστής λίγο έλειψε να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα που ακούει στο όνομα Έλενα Γράβεζα. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το δεύτερο σπίτι του με την τεράστια πισίνα.

Η Έλενα Γράβεζα υπήρξε μοντέλο και στη συνέχεια ήταν τηλεοπτικά περιζήτητη, αφού ο Ηλίας Ψινάκης φρόντισε να την παρουσιάσει στο κοινό μέσα από ένα ιδιαίτερο τηλεπαιχνίδι, το «Distraction», το οποίο προβλήθηκε το 2006 στον Alpha.

Η εμφάνισή της ήταν αρκετή για να τη φέρει στα εξώφυλλα των περιοδικών, ενώ η μία «καυτή» φωτογράφιση ακολουθούσε την άλλη. Η μεγάλη της ευκαιρία, ωστόσο, ήρθε όταν κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Αυτό μας έλειπε» (2006-2007), δίπλα στον Θανάση Πάτρα και στη Δήμητρα Ρουμπέση.

Έλενα Γράβεζα και Γιώργος Λιάγκας

Έλενα Γράβεζα: Η αθόρυβη σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα και ο χωρισμός

Εκτός από την επαγγελματική ζωή της, όμως, η όμορφη παρουσιάστρια απασχολούσε τα μέσα και με τα προσωπικά της και κυρίως με τη σχέση που διατηρούσε με τον Γιώργο Λιάγκα από το 2000 έως το 2005. Μετά τον χωρισμό τους, καθένας τράβηξε χωριστούς δρόμους, επιλέγοντας και οι δύο την οικογένεια. Ωστόσο, πριν από τον Λιάγκα, η ίδια υπήρξε σύντροφος του Λευτέρη Πανταζή,

Ο Γιώργος Λιάγκας με την πρώην σύντροφό του

Τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν ικανό να κάνει ευτυχισμένη την όμορφη ξανθιά της showbiz, αφού κατάλαβε τι σημαίνει πραγματική ευτυχία, όταν στη ζωή της μπήκε ο μετέπειτα σύζυγός της, ο μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Δαουλάρης. Ο έρωτάς τους ήταν τόσο δυνατός, που η Έλενα Γράβεζα πήρε αποφάσεις ζωής, όπως να εγκαταλείψει τον λαμπερό κόσμο της showbiz, αλλά και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Σήμερα η Έλενα Γράβεζα και ο Παναγιώτης Δαουλάρης ζουν στη Λάρισα, όπου ο μπασκετμπολίστας διατηρεί ένα από τα πιο κομψά καφέ-μπαρ της πόλης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share