Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Βόμβα» για τον Αλέξη Γεωργούλη: Αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε με την Τόνια Σωτηροπούλου!

Η σχέση του έληξε άδοξα το 2017

19 Απριλίου 2023 13:36
«Βόμβα» για τον Αλέξη Γεωργούλη: Αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε με την Τόνια Σωτηροπούλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σα «βόμβα» έσκασε η εμπλοκή του Αλέξη Γεωργούλη σε καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης. Εμείς κάνουμε αναδρομή στη σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου και σας αποκαλύπτουμε το λόγο που χώρισαν.

Σύμφωνα με τότε δημοσίευμα της Real News, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και δεν υπήρχε καμία περίπτωση επανασύνδεσης, όπως συνέβη πολλές φορές στο παρελθόν.

Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε εξομολογηθεί σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του πως δεν άντεχε την πίεση που δεχόταν από τη σύντροφό του και τις σκηνές ζηλοτυπίας που συχνά του έκανε.

Επιπλέον τα συνεχόμενα ταξίδια του στην Αμερική, αλλά και όταν οι δυο τους ήταν στο Λονδίνο εκείνος... έλειπε αφού είχε ραντεβού για κινηματογραφικές και θεατρικές δουλειές, προκαλούσαν πολλές προστριβές.

Αλέξης Γεωργούλης και Τόνια Σωτηροπούλου

Λίγο καιρό πριν είχαν απομακρυνθεί ξανά, όμως αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους. Τελικά δεν τους βγήκε και χώρισαν σχετικά ήρεμα.

Οι δυο τους πάντως ορκίστηκαν να μην μιλήσουν πουθενά για το θέμα αυτό, όπως εξάλλου είχαν κάνει και όταν ήταν μαζί, πιστοί στην άποψή τους να κρατούν τα προσωπικά τους μόνο για τον εαυτό τους.

Αλέξης Γεωργούλης: «Στον έρωτα δεν υπάρχει λογική, κυριαρχεί το συναίσθημα! Έχω διάφορα ψυχοσωματικά...» - Τι δήλωνε σε συνέντευξη για την κακοποίηση 6 μήνες πριν! (Video)

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Αλέξης Γεωργούλης είχε υποδεχτεί την Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day στο Ευρωκοινοβούλιο σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη. Ο ηθοποιός είχε τοποθετηθεί τότε και για την κακοποίηση στον χώρο εργασίας.

Παράλληλα, η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ φέρεται να είναι η γυναίκα που έκανε καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για σεξουαλική παρενόχληση.

«Αυτό που θα ήθελα στα δύο χρόνια που υπολείπονται, κάποια συγκεκριμένα πράγματα να μπορέσω να τα ολοκληρώσω. Παράδειγμα την κακοποίηση στους χώρους Πολιτισμού. Ζήτησα από την επιτροπή cult να μαζέψουμε ανθρώπους από την κοινωνία των πολιτών, να κάνουμε μία συζήτηση και να μιλήσουμε πάνω στο θέμα αυτό. Δεν έχω υπάρξει παρών σε κάποιο τέτοιο περιστατικό. Έτσι όπως ξέρω τον χώρο, κάποιος μπορεί να σου κάνει τη ζωή δύσκολη στο όνομα της καλής επίδοσης», δήλωνε ο Αλέξης Γεωργούλης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share