Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σούσουρο με τη Μαρινέλλα: «Κάνε πίσω ρε…» - Ο άγνωστος καβγάς με τον Λάκη Λαζόπουλο

«Ασπίδα» για τον παρουσιαστή

19 Απριλίου 2023 12:30
Σούσουρο με τη Μαρινέλλα: «Κάνε πίσω ρε…» - Ο άγνωστος καβγάς με τον Λάκη Λαζόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σούσουρο είχε προκληθεί με την Μαρινέλλα, όταν πήρε μέρος στον άγνωστο καβγά του Λάκη Λαζόπουλο με τον Αλέξη Κούγια πριν μερικά χρόνια, λέγοντας στον ποινικολόγο «κάνε πίσω ρε...».

Οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου τότε είχαν μείνει άφωνοι, όταν είδαν τον Αλέξη Κούγια να επιτίθεται στον Λάκη Λαζόπουλο. Ο γνωστός ποινικολόγος χτύπησε τον ηθοποιό λέγοντας του «στα χρωστάω τρία χρόνια». Με την ευκαιρία, δείτε σπάνιες φωτογραφίες της κόρης της Μαρινέλλας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος με την Μαρινέλλα και άλλους φίλους τους διασκέδαζαν με τη Δέσποινα Βανδή και τον Αντώνη Ρέμο, όταν ξαφνικά ο Αλέξης Κούγιας όρμησε εναντίον του ηθοποιού και του επιτέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, βωμολοχώντας. Το επεισόδιο σταμάτησε μόνο όταν παρενέβη η ασφάλεια του μαγαζιού.

Μαρινέλλα Λαζόπουλος Κούγιας

Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο Λάκης Λαζόπουλος έφτασε μαζί με τη Μαρινέλλα στο κάλεσμα πολύ καλής τους φίλης. Ο Αλέξης Κούγιας καθόταν 2 τραπέζια πιο πίσω και όταν πλησίασε τον Λάκη, μέχρι να το αντιληφθούν και να τους χωρίσουν είχε τελειώσει και το σκηνικό. Από τη σκηνή προσπάθησε ο Αντώνης Ρέμος να ηρεμήσει λίγο τα πράγματα».

Σύμφωνα με την Espresso, η Μαρινέλλα σοκαρισμένη από το γεγονός, αντέδρασε άμεσα. «Κάνε πίσω ρε…» φώναξε στον ποινικολόγο, ο οποίος είναι και κουμπάρος της. Ο Λάκης από την άλλη δεν σηκώθηκε από τη θέση του ούτε απάντησε στις βρισιές.

«Βόμβα» από Γιώργο Λιάγκα: «Η Μαρινέλλα δεν έχει...»

Τη δική του «βόμβα» για τη Μαρινέλλα είχε ρίξει πριν μερικά χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας, δηλώνοντας πως δεν έχει πει ωραία τραγούδια!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Γιάννης Πάριος στο "Πρωινό mou", υποστήριξε πως είναι ο καλύτερος εν ζωή Έλληνας τραγουδιστής και έκανε έναν παραλληλισμό με την Μαρινέλλα! Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο λόγος που πήρε διαζύγιο από τη Φαίη Σκορδά.

Μαρινέλλα και Γιώργος Λιάγκας

«Η Μαρινέλλα έχει φοβερή φωνή, δεν έχει πει ωραία τραγούδια όμως...», είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, τονίζοντας: «Τα τραγούδια που έχει πει, ας πούμε η Μοσχολιού, δεν τα έχει πει η Μαρινέλλα. Τα τραγούδια που έχει πει η Μαρινέλλα αδικούν την τεράστια φωνή της. Έχει πει δηλαδή, παιδί απ' την Ανάβυσσο με θαλασσί πουκάμισο... να παίζει το τρανζίστορ τ' αμερικάνικα»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share