Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Έρχεται π@ύτσ@» – Άφωνος ο υπουργός Ανάπτυξης με τον δημοσιογράφο! (Video)

Τι συνέβη;

19 Απριλίου 2023 08:42
Χαμός με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Έρχεται π@ύτσ@» – Άφωνος ο υπουργός Ανάπτυξης με τον δημοσιογράφο! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικράτησε με τον Νίκο Χατζηνικολάου και όσα ανέφερε στη διάρκεια της εκπομπής του, αφήνοντας άφωνο τον υπουργό Ανάπτυξης Αδώνι Γεωργιάδη, ο οποίος χρειάστηκε να υπερασπιστεί την πλευρά του.

Ο παρουσιαστής «στρίμωξε» τον Άδωνι Γεωργιάδη κατά την διάρκεια της συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό “RealFm”, όταν του έθεσε ερώτηση σχετικά με τα υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τον Γιώργο Τράγκα.

Η ερώτηση του Χατζηνικολάου που προκάλεσε σάλο

Ο δημοσιογράφος τονίζοντας ότι έχει και η κυβέρνηση της ΝΔ ευθύνες, ρώτησε τον υπουργό Ανάπτυξης για το τότε σύνθημα που διέδιδαν τρολ της παράταξης αναφέροντας «Έρχεται π@ύτσ@», το οποίο στρεφόταν κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές.

Σάστισε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τα έχασε προς στιγμήν ωστόσο σύντομα έσπευσε να αρνηθεί ότι ο ίδιος και το κόμμα έχουν ενθαρρύνει τέτοιες συμπεριφορές…

Στα δικαστήρια ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Είσαι κατάπτυστος...»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φαίνεται πως προχωρά σε δικαστική λύση για μια διαμάχη, που έχει προκύψει τελευταία με γνωστό πολιτικό πρόσωπο, που έχει σηκώσει «σκόνη».

Συγκεκριμένα, με εξώδικο κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη επανήλθε ο δημοσιογράφος, βάλλοντας εναντίον του εκ νέου, προειδοποιώντας παράλληλα για αγωγές. Μένει να φανεί το ποια θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου, όταν οι δυο τους... τα πουν και από κοντά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share