Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Προσκύνημα» στον Γιάννη Μπέζο: «Του οφείλω όλη μου την καριέρα...»

Ποιος το δήλωσε;

18 Απριλίου 2023 07:44
«Προσκύνημα» στον Γιάννη Μπέζο: «Του οφείλω όλη μου την καριέρα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος μπορεί να έχει προκαλέσει συχνά με τις δηλώσεις του, ωστόσο μερικές φορές στήνεται «προσκύνημα» για τον ηθοποιό, καθώς είναι γνωστή η βοήθεια που παρέχει σε συναδέλφους που εκτιμά. Ποιος δήλωσε ότι του οφείλει την καριέρα του;

Ο Τάσος Γιαννόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις οικονομικές του απολαβές την περίοδο της επιτυχίας αλλά και στη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο τονίζοντας πως οφείλει την καριέρα του σε εκείνον. Παράλληλα, αυτή είναι η περιουσία που θα κληρονομήσει η κόρη του Γιάννη Μπέζου.

Θα ήσασταν θετικός σε ένα remake της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί»;

Να σας πω την αλήθεια, όχι. Δεν έχει κανένα νόημα κάτι τέτοιο. Δεν θα προσέφερε κάτι μια επάνοδός της. Καλό είναι μια σειρά να ολοκληρώνεται πάνω στην τρομερή επιτυχία της. Πάνω στην κορύφωσή της.

Γιάννης Μπέζος και Τάσος Γιαννόπουλος

Άρα μπορείτε να πείτε ότι οφείλετε όλη την τηλεοπτική σας καριέρα στον Γιάννη Μπέζο;

Βεβαίως μπορώ να το πω αυτό με απόλυτη σιγουριά και χαρά. Με τον Γιάννη Μπέζο ξαναπαίξαμε μαζί στην τηλεόραση 3 χρόνια αργότερα, στο σίριαλ «Κλινική Περίπτωση» και συνεργαζόμαστε τακτικά και στο θέατρο. Υπάρχει μια πολύ ωραία σχέση και επαγγελματική και φιλική, ένας σεβασμός, μια εκτίμηση. Ο Γιάννης δεν είναι καθόλου δύσκολος άνθρωπος. Είναι απόλυτος επαγγελματίας, θέλει τα πράγματα στη δουλειά να γίνονται σωστά. Όταν όμως τελειώνει η δουλειά, είναι πρώτος στην πλάκα. Είναι από τους λίγους ανθρώπους σ’ αυτόν τον χώρο που είναι καίριος, τίμιος και έντιμος και τιμάει το λόγο του.

Προλάβατε τις υψηλές αμοιβές της τηλεόρασης;

Όχι, δεν τις πρόλαβα. Όταν έπαιζα στο «Ευτυχισμένοι μαζί» (2007-2009), ήταν οι τελευταίες καλές από οικονομική άποψη χρονιές, αλλά δεν είχα μεγάλο «κασέ».

Είπε την αλήθεια ο Γιάννης Μπέζος: «Δεν είχα ποτέ οικονομικό πρόβλημα...»

Τη δική του αλήθεια αποκάλυψε ο Γιάννης Μπέζος, ξεκαθαρίζοντας πως ποτέ στη ζωή του δεν είχε οικονομικό πρόβλημα. Με την ευκαιρία, δείτε σε ποια σειρά θα παίζει από τη νέα σεζόν.

Πριν μερικά χρόνια ο Γιάννης Μπέζος είχε βρεθεί στην στην ΕΡΤ, η οποία διοργάνωνε τότε μαζί με το Ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού» έναν τηλεμαραθώνιο με σκοπό την οικονομική ενίσχυσή του.

Γιάννης Μπέζος

Ο γνωστός ηθοποιός είχε δηλώσει στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω»: «Δεν έχω βρεθεί ποτέ άνεργος, δεν είχα ποτέ πρόβλημα στη δουλειά και δεν είχα ποτέ οικονομικό πρόβλημα…Δεν υπήρξα ποτέ σ’ αυτή την κατηγορία, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε γι’ αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share