Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μοναχή με πτυχίο: Αυτό έχει σπουδάσει η Ναταλία Λιονάκη!

Εδώ και χρόνια έχει αποσυρθεί από τα εγκόσμια

17 Απριλίου 2023 12:05
Μοναχή με πτυχίο: Αυτό έχει σπουδάσει η Ναταλία Λιονάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναταλία Λιονάκη πριν στραφεί στο Θεό και γίνει μοναχή είχε σπουδάσει κάτι το οποίο δε γνώριζε σχεδόν κανείς. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα στα 46 της.

Αν και πολλοί θα πίστευαν ότι το αντικείμενο που σπούδασε ήταν η υποκριτική, η πραγματικότητα απέχει πολύ! Το πρώτο της πτυχίο δεν είχε καμιά σχέση με τα καλλιτεχνικά.

Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ η καταγωγή της είναι από την Κρήτη. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές της στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών ενώ μία συμμετοχή της σε ταινία το 1996 την οδήγησε στην απόφαση να σπουδάσει ηθοποιός.

Ναταλία Λιονάκη μοναχή

Στα τέλη της δεκαετίας του '90 πέρασε Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου αποφοίτησε το 2002. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε μέρος σε διάφορα διαφημιστικά σποτ για την τηλεόραση ενώ η πρώτη της μεγάλη δουλειά ως ηθοποιός έγινε το 2002.

Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση το 2002 όταν πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά του Mega Channel "Φιλοδοξίες".

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 1996 σε ηλικία μόλις 18 ετών στη ταινία "Οι απόντες" με ένα μικρό ρόλο. Ακολούθησε το 2007 ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην ταινία "Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου". Την επόμενη χρονιά ακολούθησε το ερωτικό θρίλερ "Deep End" όπου πρωταγωνίστησε μαζί με τον Αλέκο Συσσοβίτη, την Μαρία Κορινθίου και τον Κώστα Σόμμερ.

Το Σεπτέμβριο του 2009 έγινε γνωστή η απόφαση της να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να γίνει μοναχή. Αρχικά μπήκε σε μοναστήρι στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης για περίπου μισό χρόνο. Στα μέσα του 2010, μετά την αντίδραση της μητέρας της στην απόφαση της και κάποια προβλήματα που προέκυψαν με την υγεία της, οδηγήθηκε στο να αναιρέσει την απόφαση της και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Τελικά το 2012, έχοντας λύσει τις διαφορές με την οικογένειά της, επέστρεψε στην αρχική της απόφαση να εγκατασταθεί σε μοναστήρι. Στις 14 Αυγούστου 2017 γίνεται και επίσημα μοναχή. Πιο συγκεκριμένα εκάρη στην Κένυα, με τη στήριξη του πνευματικού της, πατέρα Απόστολου, φέροντας πλέον το όνομα «Φεβρωνία»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share