Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κόλαφος ο Λάκης Λαζόπουλος: «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος χάλασε το...»

Τι δήλωσε;

17 Απριλίου 2023 11:05
Κόλαφος ο Λάκης Λαζόπουλος: «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος χάλασε το...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια είχε βρεθεί πριν καιρό ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης τοποθετήθηκε για τους «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και όσα βγήκαν στη φόρα για τον βίο του άλλοτε συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλο και ήταν κόλαφος. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τον Νίκο Κούρκουλο.

«Τις σατιρικές εκπομπές τις «εκτέλεσαν» όλες. Η Ελληνοφρένεια δεν υπάρχει, οι Ράδιο Αρβύλα υπάρχουν βαθιά πληγωμένοι, ο Θέμος Αναστασιάδης «έφυγε». Χάλασε το γλυκό με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Δεν πιστεύω ότι ήξεραν κάτι. Δεν θα μου περνούσε από το μυαλό», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος για να συνεχίσει:

«Τον δέχεσαι τον άλλον, όπως είναι. Άλλωστε αυτός ό,τι έκανε, το έκανε τελείως μυστικά. Δημιουργείται μια ατμόσφαιρα γιατί είναι μια παρέα κι ο ένας λείπει. Είναι σαν να έχεις τέσσερα δόντια μπροστινά, χαμογελάς και βλέπεις το πρόβλημα. Παράλληλα θα γράψουν και στα social media που υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι άνθρωποι αλλά και πολλοί κατευθυνόμενοι».

«Κλείστε τα γ@μ@μ@να...» - «Χείμαρρος» ο Λάκης Λαζόπουλος

Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεσπάθωσε κατά των δημοσιογράφων που θέλουν να γίνουν… Πορτοσάλτες (ιδίως μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις). Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για τον Θανάση Βέγγο.

Μέσα από το podcast του ο γνωστός ηθοποιός επιτέθηκε στον Αρη Πορτοσάλτε για τη δήλωσή του ότι τα μεγάλα έργα στην Ελλάδα, γίνονται και ολοκληρώνονται μόνο μετά από θυσίες. «Βγαίνουν τα τομάρια και τα τομαροποιημένα καθικοτόμαρα που λένε πως χρειάζονται οι θυσίες, πως χρειάζονται Ιφιγένειες για να γινόμαστε καλύτεροι, για να εκσυγχρονίζεται ο κόσμος[…] Ζητούν θυσίες οι δημοσιογράφοι, οι καινούργιοι δήμιοι της κοινωνίας» είπε αιχμηρά ο Λάκης Λαζόπουλος, προβάλλοντας και το επίμαχο βίντεο με τη δήλωση του δημοσιογράφου που προκάλεσε αντιδράσεις και κατακραυγή στα social media.

« Κλείστε τα γ@μ@μ@να...» - «Χείμαρρος» ο Λάκης Λαζόπουλος

«Κάπως έτσι έπρεπε να νιώθουν οι Έλληνες με τους μαυραγορίτες και τους καταδότες στην Κατοχή. Το ίδιο που νιώθουμε σήμερα με την πλειοψηφία των σημερινών δημοσιογράφων που παριστάνουν τους μ@λ@κες και εκνευρίζονται ψεύτικα με τον σταθμάρχη που στο κάτω κάτω κι αυτός είναι του επιτελικού κράτους» πρόσθεσε.

Το σχόλιο για την Ράνια Τζίμα

Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε επίσης ότι οι δημοσιογράφοι προκαλούν την οργή του κόσμου αλλά εξαίρεσε κάποιες γυναίκες επαγγελματίες του χώρου όπως η Ράνια Τζίμα και η Ανθή Βούλγαρη. «Οι δημοσιογράφοι δεν λένε πια ειδήσεις αλλά ρίχνουν στάχτη στα μάτια των ανθρώπων» συνέχισε. «Ζητάει και ο κόσμος μία θυσία από εσάς. Η θυσία που ζητάει είναι να πάτε στο διάολο γιατί ειδάλλως θα οδηγήσετε τους ανθρώπους σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις» είπε ο ηθοποιός.

«Βρωμάει η τηλεόραση. Πατάω το κουμπί και βρωμάει δουλικότητα, υποτακτικότητα. Θολά βλέμματα. Πληρωμένοι τσαλαπετεινοί και μπεκάτσες στον αέρα. Βουλώστε το. Κλείστε τα γ@μ@μ@να στόματα των ψεμάτων. Αφήστε μας να κλάψουμε τους νεκρούς. Επιτρέψτε μας να τους δούμε. Πώς θα τους θάψουμε χωρίς κλάμα, χωρίς σεβασμό; Τι είναι; Στρατιώτες σε καιρό πολέμου και στέλνετε σφραγισμένα κουτιά;» δήλωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share