Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Χαμένο από τον κόσμο και ταπεινό: Αυτό είναι το σπίτι όπου έμεινε η Αθηνά Ωνάση μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο (photos)

Αποφάσισε να αφήσει τα πάντα και να απομονωθεί

16 Απριλίου 2023 14:44
Χαμένο από τον κόσμο και ταπεινό: Αυτό είναι το σπίτι όπου έμεινε η Αθηνά Ωνάση μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο (photos)
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η Αθηνά Ωνάση είδε τον Αλβάρο να τη «συντρίβει» ψυχικά στο γάμο τους, με την ίδια να αποφασίζει μετά το διαζύγιο να απομονωθεί και να βρεθεί μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι, όπου έμεναν μαζί στο Βέλγιο.

Μετά το διαζύγιο και τους ισχυρισμούς του πρώην συζύγου της, η Αθηνά έβαλε πωλητήριο και στη συγκεκριμένη βίλα, αφού τίποτα δεν θέλει να της θυμίζει τον πρώην άντρα της. Γι’ αυτό και αποφάσισε, όσο βρίσκεται στην περιοχή, να μένει σε ένα ξύλινο σαλέ κοντά στα εκτροφεία και όχι στην πολυτελή βίλα με όλα τα κομφόρ, την οποία και πουλάει για 1,75 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για μια ονειρεμένη έπαυλη μέσα στο πράσινο, όπου το τότε ζευγάρι είχε φροντίσει να έχει όλες τις ανέσεις. Αυτό μάλιστα που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η βίλα διαθέτει και δωμάτιο για κρίσεις πανικού στον τεράστιο κήπο της. Ένα ακόμα ακίνητο όμως που έχει βγει προς πώληση από την Αθηνά Ωνάση, η οποία φαίνεται πως έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της και πλέον ζει ήρε­μα σε μία μικρή πόλη, με μόλις 30.000 κατοίκους.

Αθηνά Ωνάση σπίτι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ευρωπαϊκού Τύπου, η Αθηνά διάλεξε αυτή την κωμόπολη μιας και εκεί οι περισσότεροι κάτοικοι ασχολούνται με την ιππασία και την εκτροφή αλόγων, όπως δηλα­δή κάνει κι εκείνη.

Οι κάτοικοι του Φαλκενσβάαρντ τη βλέπουν συ­χνά να κάνει βόλτα στο κέντρο της Πόλης ή να ψωνίζει στα καταστήματα, ντυμένη απλά, με τζιν και αθλητικά. Η «χρυσή» κληρονόμος μένει σε μία υπέροχη ξύλινη βίλα, που διαθέτει έξτρα χώρους για τα άλογα τη5 και πλέον προτιμά να ζει ήσυχα και πειθαρχημένα, αποφεύγοντας τα πάρτι και τα ξενύχτια.

«Όσο ζούσε με τον Αλβάρο, είχε κάνει ένα βήμα πίσω, λες και όφειλε να του αφήσει το προνόμιο της υπεροχής στο χωμάτινο στίβο», δηλώνει άνθρωπος του περιβάλλοντός της. «Βέβαια, τον ακολουθούσε στους αγώνες, ακόμα και αν δεν αγωνιζόταν η ίδια. Τώρα, πλέον, διεκδικεί σοβαρά μια θέση στο βάθρο, δηλώνοντας συμμετοχή σε όλο και περισσότερους αγώνες», προσέθεσε.

Αθηνά Ωνάση σπίτι κουζίνα

Η αφοσίωση στα άλογα

Η αφοσίωση της στα άλογα αποδεικνύεται άλλωστε από το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό πέταξε για το Ντουμπάι, όπου -παρότι το άλογο της βρισκόταν σε κακή μέρα- κατάφερε να αγωνιστεί και να κερδίσει την τέταρτη θέση.

Όσο για τις σχέσεις της με την Ελλάδα, είναι ανύπαρκτες, καθώς έχει να επισκεφθεί την πατρίδα της τουλάχιστον 12 χρόνια. Η τελευταία φορά που επισκέφθηκε επίσημα ήταν το 2007, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Athina Onassis Horse show-τότε αγωνιζόταν ο Αλβάρο κι εκείνη τον στήριζε από την κερκίδς. Πάντως, η διάσημη κληρονόμος δεν αποκείεται να επισκεφτεί φέτος τη χώρα μι καλεσμένη στο διεθνές μίτινγκ ιππασίας Lomgines Jumping NationsCups, που θα διεξαχθεί στο Μαρκόπουλο στα τέλη Ιουλίου. Η ίδια δεν έχει αποφασίσει αν θα έρθει, έχει στείλει όμως στους διοργανωτές μια λίστα με όλα όσα ζητά ώστε να ταξιδέψει μέχρι την Ελλάδα. Ανάμεσα στη λίστα με αυτά που θέλει είναι μια πολυτελής κατοικία στα Μεσόγεια, πλήρως απομονωμένη από άλλα οικήματα, ένα θωρακισμένο τζιπ μεγάλου κυβισμού με φιμέ τζάμια, φύλαξη όλο το 24ωρο, καθώς και το να μη διαρρεύσουν στον Τύπο φωτογραφίες της.

Αθηνά Ωνάση σπίτι εσωτερικό

Η απόλυτη δυστυχία στο γάμο της Αθηνάς Ωνάση: «Κάθε φορά που της έλεγα ότι ήξερα κάτι για τον Αλβάρο μου απαντούσε...»

Η Αθηνά Ωνάση πέρασε έναν εφιάλτη στο πλευρό του Αλβάρο στη διάρκεια του γάμου τους, με κοντινό της άνθρωπο να αναφέρεται σε άγνωστες πτυχές που οδήγησαν στο διαζύγιο.

Όταν η Αθηνά ζήτησε διαζύγιο από τον Alvaro ο ιππέας, σύμφωνα με αυτά που εξιστορεί ο Αλέξης Μανθεάκης στο people αξίωσε ένα υπέρογκο ποσό για διατροφή: «Αρχικά ο Doda ζήτησε διατροφή της τάξεως των 10.000 δολαρίων την ημέρα, ήτοι 3,6 εκατ. ευρώ το χρόνο, χρήματα τα οποία δεν κατάφερε να πάρει, χάρη σε ένα φάκελο με στοιχεία που παρέδωσα στο δικηγόρο της Αθηνάς».

Επρόκειτο για ένα φάκελο που περιείχε διακόσιες σελίδες με έγγραφα (φωτογραφίες, VIP εισιτήρια, αποδείξεις πολυτελών ξενοδοχείων, e-mails μηνύματα κ,λπ.) που πιστοποιούσαν τη σχέση που είχε με ένα call girl, ονόματι Nicole. Μια κοπέλα που, σύμφωνα με τον Αλέξη Μανθεάκη, ο Doda καλούσε ακόμα και στους αγώνες της Αθηνάς και την έβαζε να κάθεται κοντά της.

«Εκ των υστέρων και αφού μελέτησα τα στοιχεία, Διαπίστωσα πως η σχέση του Doda και της Nicole ξεκίνησε σχεδόν από την αρχή του γάμου του με την Αθηνά, μέχρι και το 2014, όταν εκείνος της είπε να χωρίσουν. Η Nicole, προκειμένου να τον εκδικηθεί, που την έδιωξε, με αναζήτησε και με βρήκε».

Μόλις η Νicole εντόπισε τον Αλέξη Μανθεάκη, εκείνος επικοινώνησε κατευθείαν με το δικηγόρο του Thierry Roussel. «Ακόμα δεν είχα δει τίποτα, ούτε φάκελος είχε έρθει στα χέρια μου. Εξήγησα απλά πως με βρήκε μια κοπέλα που ισχυρίζεται ότι είναι ερωμένη εδώ και χρόνια με τον Doda. Ο Thierry δεν έδωσε σημασία. Ίσως δεν ήθελε να ανακατευτεί και το άφησε έτσι» εξηγεί. Πέρασαν δύο χρόνια μέχρι το Μάιο του 2016, όταν η Αθηνά ζήτησε από τον Doda να χωρίσουν.

Το ιδιαίτερο «ευχαριστώ» της Αθηνάς στο δικηγόρο της

«Με την Αθηνά δεν μιλούσαμε συχνά, διότι ο Doda την είχε απομακρύνει από όλους μας. Παρ' όλα αυτά, όταν έγινε γνωστό το θέμα του χωρισμού τους, οι δικηγόροι της Αθηνάς, γνωρίζοντας πως έχω τον περίφημο φάκελο, με κάλεσαν. Τους ξεκαθάρισα πως από εδώ και στο εξής θα έπρεπε να μιλάω κατευθείαν με την Αθηνά. Υστερα από δέκα λεπτά με κάλεσε η ίδια στο τηλέφωνο και τότε της είπα για πρώτη φορά πως υπάρχουν ορισμένα στοιχεία για τη σχέση του Doda και της Νicole. Μάλιστα της τόνισα πως όλο αυτό είναι μια δυσάρεστη και σκληρή ιστορία. "Θέλω να μάθω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια" ήταν η απάντηση της. Έτσι, ξεκίνησα να της λέω ορισμένα πράγματα από το τηλέφωνο. Κάθε φορά που της έλεγα και από ένα στοιχείο, άκουγα από την άλλη άκρη της γραμμή ένα "ωχ". Οι πληροφορίες έρχονταν σαν χτυπήματα για εκείνη. Σοκαρίστηκε και δεν περίμενε ότι όλα αυτά γίνονταν επί οκτώμισι χρόνια.

Ύστερα από την τηλεφωνική μας συνομιλία, ακολούθησε καθημερινή σχεδόν επαφή με τους δικηγόρους της, ώσπου μια μέρα αποφάσισα να τηλεφωνήσω στη Nicole και να της ζητήσω να μου δώσει τον περιβόητο φάκελο. Εκείνη δέχτηκε και μου τον έδωσε, χωρίς να ζητήσει καθόλου χρήματα. Όταν πλέον παρέδωσα το φάκελο στο δικηγόρο της Αθηνάς στην Ολλανδία και επέστρεψα στην Ελλάδα, το ίδιο βράδυ βρήκα ένα email από τον ίδιο που έγραφε "Αλέξη, είσαι καταπληκτικός" και ένα sms από την Αθηνά: "Αλέξη, σε ευχαριστώ για τη μεγάλη στήριξη". Περιττό να σου πω πως χάρη στο συγκεκριμένο φάκελο, ο Doda απέσυρε κατευθείαν την αίτηση του για τη θηριώδη διατροφή και έτσι το διαζύγιο τους βγήκε συναινετικό. Εξ όσων γνωρίζω, ο συγκεκριμένος φάκελος ήταν το μόνο αποδεικτικό στοιχείο για την απιστία του», αποκαλύπτει ο ίδιος στο περιοδικό People.

Αυτή είναι η γυναίκα με την οποία την απάτησε ο Αλβάρο (photos)

Το σκάνδαλο με τις απιστίες του Αλβάρο έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Ποια είναι η γυναίκα με την οποία απάτησε την Αθηνά Ωνάση;

Αν και ο ίδιος είχε διαψεύσει την πληροφορία, οι φήμες «οργίαζαν» τόσο πολύ, που δεν τον πίστεψε ποτέ κανένας.

Κόρη βιομηχάνου, ετών 43 και ιππέας ήταν η γυναίκα με την οποία ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο λέγεται ότι απάτησε την Αθηνά Ωνάση, βάζοντας "βόμβα" στο γάμο τους μετά από 11 χρόνια! Ως πέτρα του σκανδάλου, κατά τον διεθνή Τύπο, φέρεται η Πιλάρ Λυκρέσια Κορντόν, που γεννήθηκε στη Σαραγόσα της Ισπανίας και είναι κόρη του βιομηχάνου Πούμπλιο Κορντον, ο οποίος απήχθη από τρομοκρατική οργάνωση το 1995 και ανακηρύχθηκε νεκρός μετά από 15 χρόνια, χωρίς να έχει βρεθεί η σορός του.

Πιλάρ Λυκρέσια Κορντόν

Η γοητευτική γυναίκα ασχολείται με την ιππασία από τα 16 της και, μάλιστα, θεωρείται μία από τις κορυφαίες της Ισπανίας στο αγώνισμα. Αν και έχει αφοσιωθεί στις επιχειρήσεις υγείας της οικογένειάς της, η Πιλάρ, που διαμένει μόνιμα στο Βέλγιο, δεν παραλείπει να ασχοληθεί με τα αγαπημένη της άλογα. Είναι άλλωστε ενδεικτικό το ότι ήταν η μοναδική Ισπανία αναβάτρια στο πρόσφατο Longines Global Champions Tour, στο Μαϊάμι.

Κι αν ο "Ντόντα" φαίνεται πως ελκύεται από εύπορες γυναίκες που αγαπάνε τα άλογα, όπως η Αθηνά Ωνάση και η Πιλάρ, η 43χρονη δεν κρύβει την αδυναμία της στους αναβάτες, όπως ο Βραζιλιάνος, καθώς στο παρελθόν διατηρούσε σχέσεις με τρεις ιππείς!

 Πιλάρ Λυκρέσια Κορντόν απιστία Αλβάρο

Την ώρα που τα δημοσιεύματα την θέλουν να διέλυσε το γάμο της "χρυσής" κληρονόμου, η 43χρονη έκανε μία ανάρτηση στο Facebook που πολλοί θεωρούν ως την απάντησή της στις φήμες: "Η ζωή μου ορίζεται από τα άλογά μου, τη δουλειά και την οικογένεια μου", έγραψε στη λεζάντα μίας φωτογραφίας στην οποία είναι καβάλα στο άλογό της!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share