Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκίνηση για τους Ράδιο Αρβύλα: Η ανάρτηση που σκόρπισε δάκρυα

«Ας είναι αφετηρία ο άδικος χαμός των νέων αυτών ανθρώπων...»

14 Απριλίου 2023 18:07
Συγκίνηση για τους Ράδιο Αρβύλα: Η ανάρτηση που σκόρπισε δάκρυα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συμπληρώνεται ήδη 1,5 μήνας από τη τραγωδία στα Τέμπη, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι, όμως η αναφορά σε αυτήν είναι ακόμα τόσο έντονη. Οι Ράδιο Αρβύλα οι οποίοι ήταν οι πρώτοι οι οποίοι τοποθετήθηκαν τόσο έντονα για όλη αυτή την κατάσταση, αναφέρθηκαν και πάλι σε αυτό το τραγικό γεγονός, συγκινώντας για ακόμα μία φορά, μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή του ΑΝΤ1, που δεν μπόρεσαν να δεχτούν τα όσα συνέβησαν ξεσπώντας μέσα από την τηλεόραση έκανε μια ανάρτηση στο instagram, από ένα μέρος του κειμένου που έστειλε στο "Ράδιο Αρβύλα" ο σύζυγος της Βασιλικής Χλωρού που σκοτώθηκε στα Τέμπη.

Η ανάρτηση των Ράδιο Αρβύλα για τα θύματα από την τραγωδία στα Τέμπη

«Ο Χρήστος, σύζυγος της Βασιλικής, μίας μητέρας τεσσάρων παιδιών που έχασε τη ζωή της στο τρένο, έγραψε ένα κείμενο και μας το έστειλε. Σε κάποια αποσπάσματα του κειμένου αυτού, γράφει τα εξής:

«...Η αλήθεια είναι, ότι δεν είναι ευθύνη μόνο των πολιτικών (της εξουσίας) η κατάντια μας.

Αν θέλουμε να αλλάξει κάτι στη χώρα μας, πρέπει να ψάξουμε μέσα μας να βρούμε το καθαρό, γερό και τίμιο κομμάτι μας.

Εάν στις εκλογές, τα τρία κόμματα που κυβέρνησαν ή συγκυβέρνησαν αυτή τη χώρα (τα τελευταία 50 χρόνια) συλλέξουν το 50% των ψήφων που όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις ισχύει, σημαίνει ότι ο ένας στους δύο Έλληνες, όπλισε και πυροβόλησε το τραίνο του θανάτου με τα γνωστά αποτελέσματα.
Ο εμφύλιος πόλεμος δεν έχει τελειώσει στην Ελλάδα. Το διαίρει και βασίλευε είναι λάβαρο των πολιτικών και της εξουσίας. Με αυτό μας διχάζουν και μας κυβερνούν.
Έλληνες φιλιώστε, μονιάστε, μην καταπίνετε το παραμύθι που σας πασάρουν όλοι. Αποτάξτε το ζυγό του κέρδους, του βολέματος που σας τάζουν (ότι αυτοί μπορούν). Πιστέψτε στο εαυτό σας και στις δυνάμεις σας για να τα καταφέρετε. Μορφωθείτε πνευματικά - ψυχικά - κοιτάξτε τον Άνθρωπο δίπλα σας. Την οικογένειά σας, τους συγγενείς, τους φίλους, τους γείτονες, τους δίπλα και προσφέρετε ανθρωπιά. Ας είναι αφετηρία ο άδικος χαμός των νέων αυτών ανθρώπων, που δεν είναι αριθμοί...

Χρήστος Κωνσταντινίδης σύζυγος
Βασιλικής Χλωρού, μητέρας 4 υπέροχων παιδιών
Ηρωίδα στη ΖΩΗ
Δολοφονηθείσα από την Ελλάδα που τόσο αγάπησε.», έγραψαν στην λεζάντα της ανάρτησης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share