Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από Γιάννη Πλούταρχο: Αποκάλυψε τις δυο στιγμές που τον έκαναν να αγαπήσει για πάντα τη γυναίκα του!

Τι εξομολογήθηκε για πρώτη φορά;

13 Απριλίου 2023 18:54
«Βόμβα» από Γιάννη Πλούταρχο: Αποκάλυψε τις δυο στιγμές που τον έκαναν να αγαπήσει για πάντα τη γυναίκα του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σπάνια δίνει συνεντεύξεις ο Γιάννης Πλούταρχος αλλά τελικά το έκανε και μίλησε στο LIFE Magazine και την Πέτια Σαλυκυριάκη, ρίχνοντας «βόμβα» και αποκαλύπτοντας τις δύο στιγμές που τον έκαναν να αγαπήσει για πάντα τη γυναίκα του. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το σπίτι-παλάτι που έχει χτίσει στα νότια προάστια.

Ο Γιάννης Πλούταρχος αναπόλησε το ξεκίνημά του ενώ μίλησε στην συνέντευξή του για την οικογένειά του, τα 5 παιδιά του και τον «άνθρωπό του» την Μαρία του.

Τελικά ποιο είναι σκληρότερο ροκ, η µοναξιά ή µια επταµελής οικογένεια;

Το πιο σκληρό ροκ είναι να αντιµετωπίζεις τις καταστάσεις της ζωής µέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις κι όχι µόνος σου. Ωραίο είναι να είσαι ελεύθερος, χωρίς ευθύνες, κι όπου φυσάει ο άνεµος, όµως η µαγκιά είναι να πορευτείς οµαδικά και όχι µοναχικά.

Οι ανθρώπινες σχέσεις χτίζονται µε πολύ κόπο, δύσκολα και υποµονετικά. ∆εν είναι απλό ν’ αφιερώνεις τη ζωή σου σ’ έναν άνθρωπο. Να ζεις και να µεγαλώνεις µαζί του, να φέρνεις στον κόσµο παιδιά και να τους δίνεις τα σωστά πρότυπα για να γίνουν άνθρωποι πλούσιοι σε αγάπη και συναισθήµατα µε αξιοπρέπεια και εφόδια να πορευτούν.

Ο Γιάννης Πλούταρχος με τη γυναίκα του

Στις γέννες των παιδιών σας ήσασταν παρών;

Ναι, σε όλες και, µάρτυς µου ο Θεός, εκείνη τη στιγµή σεβάστηκα και αγάπησα ακόµα περισσότερο τη γυναίκα µου. Εκείνη τη στιγµή και όταν την είδα πώς φρόντιζε τον πατέρα µου λίγο πριν από το θάνατό του. Εκεί µε πήρε «αιχµάλωτο». Αν ζούσα µία δεύτερη ζωή, τη Μαρία θα παντρευόµουν πάλι και θα ήθελα πάλι να κάνω 5 παιδιά.

Μιλάτε µε µεγάλο θαυµασµό για τη γυναίκα σας…

Η Μαρία είναι σπουδαία γυναίκα, σπουδαία µάνα και σπουδαίος άνθρωπος. Έχει την απίστευτη ικανότητα να συνδυάζει τη φροντίδα των παιδιών µας, την αγάπη της για εµένα µε τη σηµαντικότερη δουλειά στον κόσµο. ∆εν µ’ έχει κάνει ποτέ να αισθανθώ πως βάζει την οικογένειά µας σε δεύτερη µοίρα. Είναι τροµερά δύσκολο να είσαι µάνα, σύντροφός και παράλληλα να φέρνεις εις πέρας µε επιτυχία ό,τι κι αν καταπιαστείς.

Υπάρχει κάποια στιγµή από το ξεκίνηµα της καριέρας σας που σας έχει µείνει χαραγµένη;

Όταν πρωτοεµφανίστηκα στη Ρούλα Κοροµηλά, δεν θα ξεχάσω που είχαµε βγει 10 νέοι τραγουδιστές και λέει η Ρούλα: «Από εσάς τους 10, ένας θα σαρώσει την Ελλάδα. Τώρα, ποιος θα είναι αυτός, δεν ξέρουµε…». ∆εν πίστεψα εκείνη τη στιγµή, όταν το είπε, ότι θα είµαι εγώ αυτός ο άνθρωπος. Ότι θα έπεφτε σε εµένα ο κλήρος…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share